"JA SAM PRAVA SRPKINJA" Jovana Jeremić održala govor REVOLUCIJE za pamćenje uživo u programu "DANAS IMAMO POLUSPONZORUŠE"

Autor:

Zabava

14.10.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić napravila je još jednu revoluciju u jutarnjem programu!

"JA SAM PRAVA SRPKINJA" Jovana Jeremić održala govor REVOLUCIJE za pamćenje uživo u programu "DANAS IMAMO POLUSPONZORUŠE"

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić poznata je po svojim vanserijskim izjava u mnogim izlaganjima, o kojima se naširoko priča i prepričava. Ovog vikenda Jovana se bavila temom o Srpkinjama, a kako je poznata da nema dlake na jeziku, iznela je svoje mišljenje o celokupnoj situaciji u današnje vreme. 

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić Instagram

 

Jovana je istakla da je ona jedna od retkih, pravih Srpkinja koja voli i čuva svoju zemlju, poštuje tuđe, ali ne da na svoje, te spomenula i svoje pretke. 

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

 

- Kad kažu da sam jaka, ne! Ja nisam jaka! Ja sam najjača! Ja sam prava Srpkinja! Pa nisu Srpkinje slabe žene! Moja baba Borka i Milka iz Valjeva, ko odvaljena od brega! Ja sam jedna od retkih, poslednjih pravih Srpkinja, koja voli svoju zemlju, jaka kao stena, ne ode kada se potapa brod. Šta mi imamo danas? Žene koje su polusponzoruše, prava Srpkinja je vrat kuće! - rekla je Jovana Jeremić u jutarnjem programu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veki

18.10.2023 01:08

Ti si prava budala