SKANDAL TRESE HOLIVUD: Džejda Pinket Smit iznela sav PRLJAV VEŠ iz braka sa Vilom - prevarila ga sa DRUGOM njihovog sina, a OVO kriju sedam godina!

Autor:

Zabava

14.10.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Memoari glumice Džejde Pinket Smit izlaze 17. oktobra, šokirala svetsku javnost priznanjem!

SKANDAL TRESE HOLIVUD: Džejda Pinket Smit iznela sav PRLJAV VEŠ iz braka sa Vilom - prevarila ga sa DRUGOM njihovog sina, a OVO kriju sedam godina!

Foto: shutterstock

Vil i Džejda

Glumica Džejda Pinket Smit, supruga slavnog Vila Smita, govorila je u emisiji "Today" o svom odnosu sa njim, te otkrila da njih dvoje nisu zajedno od 2016. godine. To znači da nisu bili ljubavni par na prošlogodišnjoj dodeli Oskara u Los Anđelesu, kad je Vil ošamario voditeljka Krisa Roka zbog šale na Džejdin račun.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vil Smit ošamario Krisa Roka na dodeli Oskara 2022. godine

- Ne izgovaraj ime moje supruge tim je*enim ustima - vikao je Vil Smit na Krisa Roka, kog je potom ošamaraio.

- Dugo jedno drugo nismo zvali "muž i žena" i pitala sam se šta se dešava - ispričala je Džejda o ovom skandalu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Džejda Pinket Smit

Mnogi su se šokirali kad su čuli njenu stranu priče, a ona je otkrila da ju je Kris zvao na sastanak dok se pisalo da je njen brak sa Vilom u krizi. Fanovi Vila Smita ponovo su optužili glumicu da ga javno ponižava, što su uradili i kad je objavila svoj snimak sa pokojnim reperom Tupakom Šakurom, koji je bio njena najveća ljubav.

Vil (55) i Džejda (52) su u braku od 1997. godine, a kako je otkrila, ne razvode se jer je obećala da neće biti razloga zbog kog bi to uradila. Njeni memoari će izaći 17. oktobra, a glumica je priznala i da je imala aferu sa pevačem Avgustom Alsinom, koji je prijatelj njenog sina Džejdena.

Republika

Foto: shutterstock

Džejda Pinket Smit i Vil Smit

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading