I DANAS IMA GORAK UKUS U USTIMA: Dragana Mirković o SARADNJI sa Brankom Katić i TRAGEDIJI na snimanju filma "Slatko od snova"

Autor:

Zabava

14.10.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se prisetila snimanja filma "Slatko od snova"!

I DANAS IMA GORAK UKUS U USTIMA: Dragana Mirković o SARADNJI sa Brankom Katić i TRAGEDIJI na snimanju filma "Slatko od snova"

Foto: ST/Petar Divac, D. Kadić

Muzička zvezda Dragana Mirković 1994. godine se oprobala i na filmu. Tada je snimila film "Slatko od snova", a kadrove je delila sa Brankom Katić, Velimirom Batom Živojinovićem, Nebojšom Bakočevićem i drugima. Pevačica se osvrnula na snimanje ovog filma, te otkrila u kakvom je odnosu sa našom čuvenom glumicom.

Republika

Foto: Miomir Milić

Dragana Mirković

- Imala sam takvu privilegiju sa takvim ljudima da glumim. Počevši od legendarnog Bate Živojinovića. Zatim Manda, pa Branka Katić, pa Zoran Cvijanović, Nebojša Bakočević. Sa jedna strane imam fantastične uspomene na taj film. I dan-danas kad se čujem sa Brankom Katić to je ista ona Branka sa kojom sam snimala film. Ništa se nije promenila - rekla je Dragana u emisiji "Divan šou". 

Republika

Foto: Dragan Kadić

Branka Katić

Međutim, tragičan događaj je uticao na to da snimanje ne pamtim po dobrom. 

- Ipak i dan-danas imam gorak ukus u ustima kad setim tog filma i to zbog jedne stvari. Moj veliki prijatelj i menadžer zbog kojeg sam pristala da snimam film je preminuo. Sve se dogodilo u tri dana. Preminuo je bukvalno na sredini snimanja filma. Ja sam bila neupotrebljiva. Prvi put sam doživela da meni neko drag tako ode. Nikog nisam izgubila ni iz uže ni iz šire porodice. Bilo mi je kao da sam izgubila nekog svog. Mislila sam da više neću ni pevati - ispričala je Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading