CECA NASTUPALA NA SVADBI NAJMOĆNIJEG MAKEDONCA: Napravila haos sa ruskim reperom!

Autor:

Zabava

14.10.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pevala je na svadbi u Severnoj Makedoniji, a jedna pesma digla je sve goste na noge!

CECA NASTUPALA NA SVADBI NAJMOĆNIJEG MAKEDONCA: Napravila haos sa ruskim reperom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pevala je na svadbi sina Saše Mijalkova, bivšeg šefa makedonske kontraobaveštajne službe. Kako domaći mediji pišu, pevačica je pevala svoje i tuđe hitove, a goste je najviše oduševilo njeno izvođenje pesme "Makedonsko devojče". Tada su svi poskakali i zapevali sa pevačicom uglas.

Pored Cece, na svadbi je nastupao i najpoznatiji ruski reper Timati.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović

Kako se nedavno pisalo, Ceca će pevati naslovnu numeru za film koji se snima o životu Džeja Ramadanovskog. Šestog decembra navršiće se tri godine otkako nas je napustila legenda folk muzike Džej Ramadanovski i upravo na trogodišnjicu smrti planirana je premijera filma o njegovom životu.

- Postojala je ta neka pesma koju su pre nekoliko godina za Džeja napisali Marina i Futa, a koju on nikada nije snimio. Tada se već razboleo i nije imao snage da je snimi a jako mu se dopala. Pesma je ostala u "fioci" sve dok se nije stvorila ideja za snimanje filma. Tada ju je Futa ponudio rediteljima koji su je prihvatili sa oduševljenjem - govori izvor za "Telegraf" i dodaje.

- Dugo su se razmišljali ko bi numeru mogao da otpeva od njegovih kolega i jednoglasno su zaključili da je najadekvatnija Ceca jer ona ima tu emociju u glasu. Odmah su je pozvali i Ceca je oduševljeno prihvatila. Bila je jako emotivna, kako zbog toga što je pesmu pisala Marina tako i zbog činjenice da će je pevati za potrebe filma njenog velikog prijatelja - završava priču izvor.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džej Ramadanovski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading