"GODINU DANA NEMA NAŠE GORICE NEŠOVIĆ" Kolege i dalje skrhane bolom, ne mogu da veruju da ih je napustila!

Autor:

Zabava

06.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre godinu dana nas je napustila Gorica Nešović, a njene kolege su se danas sa knedlom u grlu prisetile omiljene koleginice.

"GODINU DANA NEMA NAŠE GORICE NEŠOVIĆ" Kolege i dalje skrhane bolom, ne mogu da veruju da ih je napustila!

Foto: YouTube/Printscreen

Gorica Nešović je preminula na današnji dan prošle godine, a vest o njenoj smrti pogodila je mnoge koji su je rado slušali na radiju, svakog jutra.

Njen kolega i prijatelj Dragan Ilić nastavio je da vodi jutarnji program koji su njih dvoje radili, sa novom partnerkom Dejanom Milović Buhom. Ovog jutra su, očekivano, emisiju posvetili njoj.

Republika

Foto: Printskrin: Youtube- 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

Dragan Ilić u suzama zbog koleginice kojoj je jutros posvetio emotivni govor

- 6. oktobar i evo, verovali ili ne, ja teško da mogu da poverujem u taj protok vremena, odnosno u tu činjenicu da je na današnji dan pre godinu dana otišla u drugu dimenziju, ali tu je. Tu je svakako - rekao je Dragan na samom početku "Buđenja", pa nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Gorica Nešović

- Ne mogu da odredim da li mi je to dugo ili kratko, jer imam utisak da će samo da stanu tu kola kad dolazimo, a opet imam utisak da je prošlo tri života. Delom je to i do našeg posla, koji traži da svakog jutra svet krene ispočetka. Ali to prisustvo i energija koja se oseća neprekidno traje. Jako je neobično, sad smo tu pakovali stvari, kao i svakog jutra, kafa, gde nam stoji i još uvek su tu sitnice - rezervne naočare ili neke stvari koje su tu potpuno Gorica. 

Republika

Foto: Instagram.com Youtube.com printscreen

Jovana Joksimović dobro poznavala Goricu

Inače, Gorica je rođena 15. maja 1964. u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radijske voditeljke započela je 1982. godine na Studiju B. Početkom devedesetih vodila je emisije na Trećem kanalu. Vratila se na Studio B, pa kao programska direktorka Radija B92 i voditeljka jutarnjeg programa u Srbiji Dizanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading