"MENSUR DOŽIVEO NERVNI SLOM" Dobio ŠOK informacije iz spoljnog sveta, ne može da dođe sebi!

Autor:

Zadruga

15.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić nije mogao da sakrije svoja osećanja!

"MENSUR DOŽIVEO NERVNI SLOM" Dobio ŠOK informacije iz spoljnog sveta, ne može da dođe sebi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dešavanja u "Eliti" svakodnevno, kako drmaju javnost i pune portale i štampane medije, tako i intrigiraju javnost, te je tako bivša zadrugarka i pevačica Zorica Marković za medije dala svoj sud na ovu temu.

Foto: Republika TV

Zorica Marković

 

Ona je otkrila kakav je utisak stekla o aktuelnim učesnicima, pa je prokomentarisala i suočavanje Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića preko Drveta mudrosti, koje možete pročitati u nastavku.

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović

 

- Mislim da je Mensur dobio nervni slom i da će se potpuno drugačije ponašati. Milica je bio pun pogodak! Reagovao je hladnokrvno, ali mislim da će ovih dana da ispolji svoj bes. Čak mislim da kada bi mogao, da kada bi napustio sve. Mislim da je provalio da je ona bila Drvo, jer je direktno pitala neke stvari koje Drvo nikada ne bi pitalo. Mensur nije glup, vrlo je inteligentan, provalio je na osnovu pitanja koji su bili bitni za njihov odnos. Neka je i provalio, ali mislim da ga je izulo iz cipela - rekla je Zorica za Pink.

A kako je susret Milice i Mensura izgledao detaljnije se prisetite u narednom video zapisu:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading