ZBOG OVOGA JOJ JE MENSUR PRETIO: Milica Veselinović objavila PRIVATNE PREPISKE!

Autor:

Zadruga

14.10.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović objavila privatne prepiske, tvrdi da joj je Mensur Ajdarpašić pisao sa lažnog profila!

ZBOG OVOGA JOJ JE MENSUR PRETIO: Milica Veselinović objavila PRIVATNE PREPISKE!

Foto: ATA Images

Mensur i Milica

Bivša zadrugarka Milica Veselinović sinoć je gostovala u emisiji "Pitanja novinara", gde je, između ostalog, govorila i o svom odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem. Milica je navela kako joj se Mensur obraćao sa lažnog profila i koristio njihovu šifru "bao". Kasnije je dobila priliku da mu se obrati kao Drvo mudrosti, a on joj je najavio tužbu ako nastavi da iznosi takve stvari o njemu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur i Milica

Milica je večeras objavila neke od poruka, koje joj je Mensur navodno pisao.

- Kojom devojkom, bao moj. Nema bao devojku. Našla si ti dečka, slikaš se kao. Bao onda krenuo jako i sve jače - pisala je osoba, za koju Milica tvrdi da je Mensur.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica objavila privatne prepiske

Mensur se, inače, sinoć iznervirao i zapretio da će izaći iz "Elite".

Samo neka neko dođe, neka otvori. Lepo da razgovaramo i to je to. Nema šta da preskačem, ako preskočim, neću se vratiti. Da završimo priču svaku i to je to. Završili smo priču svaku i to je to. Neću da se ovde nadglašavam, da vrištim... - govorio je Mensur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Laž

14.10.2023 22:01

Mensur se ovako ne izražava, ovo nisu njegove rečenice. Milka ili opet laže ili joj radi mašta kao što je to radila i ranije izmišljajući i zamišljajući kako će ga čekati ispred njegove kuće. Št je babi milo, to joj se i snilo. Sanjalaa Milka i Cara i crni sneg, Bilala i čaršiju, Markovića i dečicu ali, niko je nije želeo. Zašto su svi bežali od nje ?