ANELI SLAGALA STANIJU DA JE ABORTIRALA?! Narod je javno urniše, zbog priznanja o DRUGOM STANJU gore mreže!

Autor:

Zadruga

09.10.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite ni ne sluti kakav haos se dešava na društvenim mrežama zbog njene izjave u rijalitiju.

ANELI SLAGALA STANIJU DA JE ABORTIRALA?! Narod je javno urniše, zbog priznanja o DRUGOM STANJU gore mreže!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić pre nekoliko dana imala je priliku da se u "Eliti" suoči sa Stanijom Dobrojević. Ona je tokom tog razgovora otkrila da je sa Asminom Durdžićem bila trudna pre nekoliko meseci, ali da je odlučila da se "očisti". 

Stanija je u tom trenutko ostala u stanju šoka, pošto joj je Asmin govorio kako sa Aneli nije bio uošte intiman. 

Javnost svaki dan prati priču sve tri strane, i u svakoj nalazi kontradiktornost, a nova je ponovo osvanula na društvenim mrežama, zbog čega neki smatraju da je Aneli u razgovoru sa Stanijom slagala. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Naime, kad je Ahmićeva sinoć razgovarala sa Darkom Tanasijevićem u "Šiša baru" o svom susretu sa Stanijom i odnosu sa Asminom, gde se ponovo dotakla trudnoće. 

- Ja sam bila trudna, to ima u mojim porukama, pre nego što ćemo Nora i ja krenuti za Antaliju početkom petog meseca, gde sam ja njemu pisala da sam popila tu tabletu prvi put i očistila se tabletom znaš? Posle te tablete žena dugo ima krvarenje, posle sam otišla u Dubrovnik i tad sam još krvarila i rekla sam "nešto nije u redu" - ispričala je Aneli, a korisnici mreža su je "samleli" u komentarima da laže misleći da Aneli sada govori o popularnoj piluli za jutro posle koja, ukoliko je došlo do začeća prilikom nezaštićenog s*ksualnog odnosa ima dejstvo samo u prvih 48 sati nakon odnosa.

Ipak, Aneli na snimku zapravo priča o piluli za abortus koja se na Zapadu koristi sve do 12 nedelje trudnoće. U našoj zemlji "hemijski abortus" ovog tipa još uvek nije dozvoljen, a u zemljama gde je prihvaćen samo lekari mogu pacijentkinji izdati recept i pilulu i ne može se kupiti u apoteci.

Nakon što se završilo suočavanje Aneli i Stanije Ahmićeva je sa svojim cimerima pričala o trudnoći, i priznala da o tome ranije nije želela da govori. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

- Laže, ja sam bila trudna pre Dubrovnika, 1. juna sam došla u Dubrovnik. Ja kada sam se vratila iz Turske bila sam trudna mesec i po dana, ja sam se očistila u Lincu, bili smo intimni. Imam papire kod kuće o tome - pričala je ona tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading