MATERIJAL MAJE I CARA SAMO ZA PUNOLETNE: Marinkovićeva ovim drži Filipa u šaci, trudnoj Aleksandri neće biti dobro!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković žestoko je zapretila Filipu Caru, najavila "cirkus" za punoletne.

MATERIJAL MAJE I CARA SAMO ZA PUNOLETNE: Marinkovićeva ovim drži Filipa u šaci, trudnoj Aleksandri neće biti dobro!

Foto: shutterstock, ATA Images, ST/Dragan Kadić

Maja Marinković i Filip Car su ponovo na ratnoj nozi, od kada je Marinkovićeva obelodanila prepiske sa Carem, u kojima je on poziva da dođe u Crikvenicu, iako je tada još uvek bio sa Aleksandrom Nikolić.

Međutim, kako je Filip odlučio da se oglasi javno, odnosno u emisiji "Premijera", Maja mu je unapred zapretila i poručila da pripazi na koji način uzima njeno ime u usta, jer kako je i sama napisala, još ima keca u rukavu:

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Filip Car

 

- S obzirom na to da sam videla najavu za emisiju koja će sutra biti emitovana, gde dotični pokazuje moje skrinšotove, mislim da je to toliko smešno, jer dečko ne ume da se izvuče iz situacije, pa grebe i rukama i nogama. Žao mi je, mišu mali, koji ne smeš da mrdneš iz tog tvog sela, bolje ti je da povedeš računa na koji način uzimaš moje ime u usta, inače će svi imati priliku da vide nastavak cirkusa, koji nije preporučljiv za osobe ispod 18 godina - napisala je Maja.

Republika

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nada

08.10.2023 18:55

Sve što Maja objavi nije ništa u odnosu na to šta je ona sve radila i šta i dalje radi! Devojka je poremećena, bez prijatelja i partnera, osim privremenih koje otme od drugih!!!Neka je Taki živ i zdrav, ali kada njega ne bude, ova će da crkne sama (majka je već napustila odavno)!!!