CAR PRVI PUT U BEOGRADU ZBOG SUOČAVANJA SA MAJOM MARINKOVIĆ: Starleta spremna da UNIŠTI bivšeg dečka, sve će se odigrati u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

01.10.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Filip Car stižu na suočavanje!

CAR PRVI PUT U BEOGRADU ZBOG SUOČAVANJA SA MAJOM MARINKOVIĆ: Starleta spremna da UNIŠTI bivšeg dečka, sve će se odigrati u Šimanovcima!

Foto: ATA Images

Kao bomba odjeknula je vest da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli, te da je u svemu bila umešana i Maja Marinković. Maja je nekoliko dana nakon raskida Aleks i Cara, objavila sve prepiske sa Filipom, koje su Nikolićevu povredile dodatno. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Sada je objavljeno zvanično od strane Pink produkcije da će se u utorak, Maja i Car sresti i to ni manje, ni više nego oči u oči u emisiji ,,Amidži šou", kod voditelja Ognjena Amidžića. 

Na zvaničnoj Instagram profilu objavljeno je da pratioci postavljaju pitanja Maji i Caru, što je inače običaj zbog rubrike ,,Pitanja ljudi sa Instagrama".

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading