CAR NAKON RASKIDA SA ALEKS SE VRAĆA MAJI? Starleta se oglasila, a OVAJ detalj je odao NOVU AFERU!

Autor:

Zadruga

18.09.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković napravila opšti kolaps nakon raskida Aleksandre Nikolić i Filip Car!

CAR NAKON RASKIDA SA ALEKS SE VRAĆA MAJI? Starleta se oglasila, a OVAJ detalj je odao NOVU AFERU!

Foto: ATA Images

Nakon saznanja Republike da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli, starleta se oglasila i potvrdila naša pisanja, te na Instagramu objasnila svojim pratiocima zbog čega je došlo do pucanja. 

Kako je Republika prvo objavila da je Car uhvaćen sa misterioznom starijom ženom, Aleks je samo nekoliko minuta nakon naše vesti priznala da je raskinula. 

 

Sada se oglasila i Careva bivša devojka, starleta Maja Marinković, koja je snimkom napravila totalni haos na Instagramu. Maja je objavila snimak iz šminkernice, kako uvija kukovima i novom zadnjicom, a mnogi su pomislili da je tekst koji se čuo u pozadini bio posvećen baš njenom bivšem. 

- Za stolom puno šmizli i sve crtaju kô Dizni. Telefon ti je busy, a tvoj dečko zove, šizi - bio je tekst koji je išao u pozadini. 

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, pa su mnogi pomislili da je Car počeo da zove ponovo Maju na telefon, nakon raskida sa Aleksandrom:

- "Maja, je l' te zvao Car sad?", "Kad će pomirenje, 3, 4, sad" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading