MAJA SPREMNA DA PONOVO PREOTME CARA ALEKSANDRI?! Isplivala TAJNA poruka koja će Nikolićevoj srušiti svet!

Autor:

Zabava

07.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković jasno stavila Aleksandri do znanja da je Filip i dalje želi.

MAJA SPREMNA DA PONOVO PREOTME CARA ALEKSANDRI?! Isplivala TAJNA poruka koja će Nikolićevoj srušiti svet!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Maja Marinković se i dalje oporavlja od operacije zadnjice, nakon čega se očekuje njen ulazak u Elitu. Kako mora da odmara kod kuće, Marinkovićevoj je poprilično dosadno, te vreme koristi da provocira bivše cimere, kao i partnere.

Naime, mnogi smatraju da Maja i dan-danas nije uspela da preboli Filipa Cara, sa kojim je bila u vezi, pa ga svakodnevno provlači kroz svoje objave na Instagramu i time "pecka" njegovu verenicu, Aleksandru Nikolić.

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

Maja Marinković i Filip Car

Maja je objavila nove fotografije, dok je u pozadini išao hit Tijane Dapčević "Ona to zna", te su brojni fanovi zaključili da je ovim stihovima želela staviti Aleksandri do znanja da bi je Car u svakom momentu ostavio ili bar prevario sa Majom.

- "Ona to zna, zato me tako i gleda, ona to zna, tebi ni blizu mi ne da. Ona to zna, da moji te dodiri lože, ona to zna, al' briga me, šta mi može?" - glase stihovi ove pesme, koju je Maja objavila putem storija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading