"NEMOJ PRAVITI DECU, AKO ĆE NESREĆNA DOĆI NA SVET" Potresne reči Stanije Dobrojević upućene Aleksandri i Caru naježile sve u studiju!

Autor:

Zadruga

06.10.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević ostala je šokirala zbog sukboa Aleksandre Nikolić i Filipa Cara!

"NEMOJ PRAVITI DECU, AKO ĆE NESREĆNA DOĆI NA SVET" Potresne reči Stanije Dobrojević upućene Aleksandri i Caru naježile sve u studiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je dve starlete Staniju Dobrojević Maju Marinković

Stanija je priznala da se potresla kada je gledala emisiju u kojoj su prošle subote Aleksandra Nikolić dobila nervni slom zbog poziva sa Filipom Carem uživo u programu. Stanija ističe da je bila kod drugarice kada se odvijala ta emisija, te iznela i svoj sud o Caru:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević Elita 7

 

- Ja sam se potresla, nisam toliko ispratila njihovu priču, šta je ona iznela, pa se on javlja, vređa. Mene je lično to potreslo - rekla je Stanija, pa dodala:

- Devojka trudna, odnos njihov je strašan, nevezano za Maju, a ipak treba da se rodi novi život. Nemoj da praviš decu, ako nesrećna treba da dođu na ovaj svet. Maja je u centru zbivanja, ali tu su bile i druge devojke i žene, to se ne radi sa osobom koja čeka tvoje dete. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading