OVE GOLIŠAVE DEVOJKE BI MOGLE DA NAPRAVE HAOS U NEMAČKOJ: Predstavljamo TOP 5 NAJATRAKTIVNIJIH lepotica sa tribina koje VOLE da se pokažu!

Autor:

Sport

11.06.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje mesec u kom muškarci najviše uživaju.

OVE GOLIŠAVE DEVOJKE BI MOGLE DA NAPRAVE HAOS U NEMAČKOJ: Predstavljamo TOP 5 NAJATRAKTIVNIJIH lepotica sa tribina koje VOLE da se pokažu!

Foto: Ante Cizmic/Cropix/Profimedia, Printscreen/Twitter/Leah Ray, Instagram/astridxtra, Shutterstock

Stiže Evropsko prvenstvo, a neretko je slučaj da tokom prenosa internacionalnih šampionata kamera prikaže atraktivne devojke-navijače koje bodre svoju zemlju. S toga, mi vam predstavljamo top pet devojaka s tribina koje vole da prikažu više nego što je potrebno, što možda bude slučaj baš i u Nemačkoj.

IVANA KNOL

Od koga drugog početi nego od simbola Hrvatske na svim prvenstvima - Ivane Knol. Atraktivna podrška "vatrenih" zaludela je ceo svet tokom Svetskog prvenstva u Kataru. Njene modne kombinacije su opčinile navijače na tribinama - svakodnevno su tražili da se slikaju s njom, nakon čega je njen Instagram nalog eksplodirao.

Takođe, tada se pojavila informacija i da je zgodna Hrvatica obećala da će se skinuti gola ukoliko Hrvatska osvoji svetski šampionat, što je ona kasnije negirala. Oskudni način odevanja doveo ju je do velike popularnosti, te sada svi željno iščekuju da je vide na tribinama i u Nemačkoj.

ASTRID VET

 

 

Astrid važi za velikog navijača Čelsija. Na Instagramu ima problema zbog neprikladnih fotki koje objavljuje, pa joj aplikacija često "obara" profil. Više puta je bacala muškarce u trans objavama u golišavom izdanju, a veliku pažnju je privukla kada je obećala da će izbaciti film za odrasle ukoliko "plavci" savladaju Liverpul.

 

 

Navijači Engleske su bili zapanjeni kada su videli šta je Astrid obukla na utakmici "Gordog Albiona" protiv Belgije, pošto je došla na stadion bez brusa, a možda nešto slično ponovi i baš protiv Srbije u Nemačkoj.

LEA REJ

 

 

Lea Rej važi za velikog navijača Arsenala, pa je često u rivalstvu s prethodno pomenutom Astrid Vet. Njih dve su čak i zavarale ceo internet kada su, u danima kada se Jirgen Klop opraštao od Liverpula, izbacile video s njegovim dvojnikom i pokazale mu gole grudi kao zaslugu za sve što je uradio u Premijer ligi. Kasnije se ispostavilo da to nije on.

 

 

Lea mami uzdahe svojim objavama na Instagramu, a takođe će biti i velika podrška Engleskoj na Evropskom prvenstvu. To je pokazala i objavom na Tviteru, gde je upitala svoje pratioce gde će gledati meč protiv Srbije.

KETI FIŠER
Republika

Foto: Instagram/ cathyhummels

Keti Fišer

Ono što čini Keti interesantnom jeste da je ona imala specijalan razlog zbog kog je bodrila Nemačku na prvenstvima, a to je bio njen muž - Mac Humels. Defanzivac Borusije iz Dortmunda nije pozvan u tim ove godine uprkos dobrim partijama, a uzevši u obzir da je objavama nakon razvoda pokazivala Nemcu šta je izgubio, ona zbog toga sigurno likuje.

 

 

Manekenka je postavila seriju golih fotografija na Instagram dok je pozirala držeći peškir. Pokazala je svoju građu i kovrdžavu kosu na snimcima dok je pokušavala da se prikrije, a to nije jedini put da je bila golišava.

U natpisu Keti se našalila: „Puštanje peškira nije opcija", a njenih 689.000 pratilaca je ostalo zadivljeno.

KOJOT KJUTI
Republika

Foto: Instagram @coyotecutee

Kojot Kjuti

Atraktivna navijačica Barija, koja se predstavlja pod imenom Kojot Kjuti mogla bi da bude italijanska talija. Naime, ona je postala poznata tako što se na stadionu svog tima slikala otpozadi sa spuštenim pantalonama, otkrivajući pozadinu.

Kao žena, slobodno pokazujem svoje telo kako želim i kada želim. Ne želim da omalovažavam bilo koga, ali to je moj izbor. Radeći ono što volim, došla sam do zarade od 4.000 ili 0dolara mesečno. Reč je o bruto ciframa, jer se PDV i porezi plaćaju od zarade - rekla je ova Italijanka

 

 

Fanovi je redovno obasipaju komplimentima, a za utakmice Barija ima čak i sezonsku ulaznicu, iako ne slika golu zadnjicu samo na stadionu "Sveti Nikola".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading