POSLEDNJE REČI PIKSIJA PRED ODLAZAK U NEMAČKU: ZNAM ko će igrati protiv Engleske!

Autor:

Sport

11.06.2024

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije govorio pred polazak.

POSLEDNJE REČI PIKSIJA PRED ODLAZAK U NEMAČKU: ZNAM ko će igrati protiv Engleske!

Foto: Starsport

Bliži se početak Evropskog prvenstva i 16. jun kada će Srbija startovati učešće na kontinentalnoj smotri utakmicom protiv Engleske u Gelzenhirkenu.

"Orlovi" će se ovog popodneva uputiti ka Nemačkoj odakle se, nadamo se, neće vratiti makar dve nedelje. Selektor našeg nacionalnog tima Dragan Stojković govorio je za medije pred polazak.

- Sve teče po planu, ovaj deo priprema je protekao u najboljem redu. Uradili smo ono sto smo mislili, odigrali utakmice bez povreda i niko se ne žali. To me zadovoljava - počeo je Piksi

Kada su u pitanju naši rivali iz grupe, na generalkama su Englezi izgubili od Islanda, Danci savladali Norvešku, dok su Slovenci remizirali sa Bugarskom. Nisu se preterano proslavili.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Stojković Piksi na pripremama

- Mislite da se neko bavi varanjem? To samo pokazuje da može da se odigra protiv svake ekipe, stvari se tako nameste. Ljudi komentarišu ovako ili onako. Ne obazirem se previše na protivnika u smislu igre. Napravili smo analizu, pogledali Sloveniju, Dansku i Englesku, da imamo kristalnu sliku - nastavio je selektor Srbije i dodao da, ipak, nije prijatno izgubiti:

- Nikome nije prijatno da izgubi, nijedan trener ne voli. Kao što ni meni nije bilo drago posle Beča, ali to nas ne remeti jer najbitnije tek dolazi. Nema nikakvog varanja, niti nečeg sto bi bilo slično tome.

Za kraj, otkrio je i da već zna postavu koja će igrati protiv Engleza.

- Najbolje da ne znam. To sada nije za priču, ima vremena za taktičke varijante.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading