MAJA NAJAVILA NASTAVAK RASKRINKAVANJA CARA: Telefon joj je pun dokaza, Filip samo na jedan način može da SPREČI HAOS!

Autor:

Zadruga

06.10.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta priznala da u telefonu ima još mnogo materijala koji nije javno plasirala.

MAJA NAJAVILA NASTAVAK RASKRINKAVANJA CARA: Telefon joj je pun dokaza, Filip samo na jedan način može da SPREČI HAOS!

Foto: ATA Images

Maja Marinković nedavno je raskrinala Filipa Cara da joj je tokom veze sa Aleksndrom Nikolić slao poruke i zvao je. Ona je progovorila o drugom stanju njene večite rivalke i otkrila da još mnogo toga ima da objavi o bivšem dečku. 

Ko je najveći folirant koji je učestvovao u rijaliitju? 

- Najveći folirant je Aleksandra Nikolić, ja u životu nisam videla da neko ko ima takvu prošlost, dozvoljava sebi da glumi moral i čast, a svi vrlo dobro znamo ko je i šta je. Međutim, imaš primitivnih ljudi koji nasedaju na ulogu žrtve, ali pametnom čoveku je dovoljno da zaključi o kakvom profilu se radi čim je pogleda - govorila je Maja. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Marinkovović

Mnogi su te osudili što si prepiske sa Carem obelodanila baš sad kad je Aleksandra trudna, je l' se kaješ? 

- Došlo je do zamene teza, okrivljuju mene koja sam iskreno rekla i dokazala da sam za sve bila u prvi i dala dokaze crno na belo, dok se ne psuđuje neko ko je kao zauzet to slao i varao devojku. Ja da sam na njenom mestu uramila bih moju sliku, jer smatram da sam joj ovim otvorila oči. Međutim, postoje žene koje su jadnice i paćenice i koje bi pre da žive u laži po svaku cenu samo da ostanu sa tim čovekom. To je po mom mišljenju ljubav iz milostinje

Da li su ti stizale neke pretnje Aleksandrinih fanova?

- Da, prete mi, svašta šalju svakodnevno, ali mene to ne dotiče, niti zanima. To su po meni ozbiljni bolesnici koji nemaju svoje živote, pa vode tuđe. Kod mene je daljinski ja palim i gasim šou. Naravno da imam još mnogo toga u telefonu, ali polako, ne žurim ja nigde. Ako Lesi bude bio dobar razmisliću o nastavku cirkusa, a ako bude neposlušan biće kažnjen - pričala je Maja za Svet, pa otkrila da li se sa Carem viđala ili samo dopisivala i pričala:

- Nismo se videli, ali me je zvao da dođem kod njena u Crikvenicu, više puta. Non stop me je zvao, slao poruke, pričao sve najgore o njoj. Rekao mi je da je sa njom isključivo zbog fanova, jer od toga živi, da očima ne može da je gleda, što je i dokazao. A sad što je ona glupa, pa mu prelazi preko svega, to je isključivo njen problem

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinkovović i Filip Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading