ALEKS VERUJE U SREĆAN KRAJ: Trudna pobednica Zadruge šokirala poslednjim oglašavanjem!

Autor:

Zadruga

06.10.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon TikTok lajva Filipa Cara na društvenim mrežama Aleksandra Nikolić poslala je snažnu poruku.

ALEKS VERUJE U SREĆAN KRAJ: Trudna pobednica Zadruge šokirala poslednjim oglašavanjem!

Foto: ATA Images

Javnost je šokirala vest o iznenadnom raskidu Filipa Cara i Aleksandra Nikolić, koji sada čekaju dete. Nikolićeva je sa fanovima podelila informaciju da je u drugom stanju i da čeka devojčicu, a iako su i Aleks i Car rekli da će se povući kako bi imali mir, ipak se svaki dan oglašavaju na društvenim mrežama. 

Oni su, nakon brojnih uvreda, odlučili da spuste loptu, kako se niko ne bi sladio njihovim svađama, međutim Carevo sinoćno obraćanje na TikTok lajvu podiglo je veliku prašinu, kad se obratio se članovima svoje podrške, Aleksandrinoj podršci, ali i njoj. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car TikTok

Neko od mojih zajedničkih ljudi, po njoj rokačina. Daj, stani malo. Te su stvari nedopustive. Za tu ženu mogu ja da kažem nešto loše, vi ne. Isto tako, ona može o meni da kaže, a ne sme drugima da dozvoli. Kakvi novopečeni moderatori, ne možeš da kažeš bilo šta loše za nekoga svoga. Možeš ti, može sad mama moja da mi lupi šamar, ali neko drugi ne, otkinuću mu ruku. Kod mene takvih komentara neće biti. Svako ko napiše neko loše, ide na "mjut" ili na "blok". U nedelju svi gledajte "Premijeru" - poručio je Car.

Nakon njegovge priče na TikToku Aleksandra je okačila jedan stori koji je privukao jako veliku pažnju, a radilo se o citatu u kojem se po svemu sudeći pronašla. 

- Ne boj se. Bog još uvek piše tvoju životnu priču i smeje se, jer zna da će biti srećan kraj - glasila je poruka koju je pobednica "Zadruge 6" podelila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram oglašavanje

Da li će Aleks i Car zbog deteta uspeti da daju novu šansu svom ljubavnom odnosu i zajedno odgajaju dete koje treba da se rodi u aprilu ili je definitivno došao kraj za njih dvoje, ostaje da pratimo i saznamo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading