SA NJOM JE ZBOG NOVCA, REKAO MI JE DA SANJA MENE: Maja dokrajčila Cara, pa brutalno ISPONIŽAVALA trudnu Aleks!

Autor:

Zadruga

03.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva obelodanila sve detalje odnosa sa Carem dok je bio u ljubavi sa Aleks.

SA NJOM JE ZBOG NOVCA, REKAO MI JE DA SANJA MENE: Maja dokrajčila Cara, pa brutalno ISPONIŽAVALA trudnu Aleks!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Filip Car, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

Voditelj Ognjen Amidžić u večerašnjoj emisiji "AmiG Show" ugostio je starlete Staniju Dobrojević i Maju Marinković, glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu i pevačicu Vesnu Vukelić Vendi

Maja Marinković govorila je o skandalu koji jse desio kad je obelodanila poruke i otkrila da je Filip Car sa njom varao trudnu Aleksandru Nikolić

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković u Amidžiju

- Moram da kažem da sam negde imala potrebu da to obelodanim jer uvek je plasirao priču kako ja njega progranjam i da on voli svoju devojku, a na kraju u rijalitiju uvek završi sa mnom. Kad je izašao nisam ga prva kontaktirala, on se meni javljao dok je bio u odnosu sa njom. To je trajalo mesec i po dana, zvao me je, zvao me je i kod njega u Crikvenicu, toliko o famoznoj ljubavi. Ja nisam želela da se vidimo, išal sam u Pariz, imala svoje obaveze, nećemo ni da se vidimo. Ja sam samo htela da dokažem svoju istinu. Ne mogu da verujem dokle je granica i koliko žena može da bude jadna i da toleriše neke stvari. Čula sam kako je rekla da je gledala sve kroz ružičaste naočare, ona je imala crno na belo u "Zadruzi", a on joj je sad odjednom švaler i narkoman - govorila je Maja pa dodala da nije znala da je Aleks trudna:

- Ako je već rekla da je narkoman, da je vara, kako sve to posle Majinih poruka? Oni su meni isti, neka se dave u svojim lažima. Ja sam dokazala istinu. Pita se zašto je Maja obelodanila poruke, a ne zašto je taj zauzet dečko slao poruke. Hteo je da se vidimo, da dođem u Crikvenicu. Rekao mi je da kad spava pored nje da sanja mene, da je sa njom zarad podrške i novce, da ne može da gleda. Devojak sve to zna, gde je granica koliko neko može da bude jadan? Ja se od njega nikad nisam ograđivala, on od mene jeste. Imala sam potrenu samo da dokažem neke stvari, posle toliko uvreda i poniženja. Ako je neko psihopata i proganja te, zašto zoveš takvu osobu i pišeš joj da je voliš? Malo se to kosi. Ako je njima lepo, želim svu sreću. Ja verujem da su rođeni jedno za drugo, ona može da toleriše te stvari.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković u Amidžiju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Kiki

04.10.2023 12:15

Car nije podelio glavnu nagradu pa je zato raskinuo. Ona ostavila pare kod kuće.