"KAŽNJEN JE, MORA DA LETI NAPOLJE" Šok scene u Eliti zgrozile sve, usledila hitna reakcija!

Autor: P. R.

Zadruga

02.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani sled događaja u rijalitiju nakon izbacivanja!

"KAŽNJEN JE, MORA DA LETI NAPOLJE" Šok scene u Eliti zgrozile sve, usledila hitna reakcija!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kao i svake nedelje, i sinoć je u "Eliti" održano Izbacivanje. Nominovani učesnici Teodora Delić, Ramiz Gusinac i Tijana Dimitrijević saslušali su voditelja Darka Tanasijevića koji je objašnjavao pravila igre, a na kraju iste pobedu je odnela Tijana kojoj su potom duplirani glasovi. 

Zbog najmanjeg broja glasova, "Elitu" je sinoć napustio Ramiz, a i sam voditelj se iznenadio kada je izgovorio njegovo ime. 

- 84 posto glasova ima Teodora Delić, 11 posto glasova ima Tijana Dimitrijević, 5 posto glasova ima Ramiz Gusinac i on napušta "Elitu" - rekao je Darko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ramiz Gusinac Elita

Nakon što je Ramiz napustio Belu kuću, ostali ukućani su zaigrali Igru istine, a čini se da su jedva čekali da mu vide leđa budući da su odmah osuli paljbu po njemu, iako se Ramiz izdvojio kao najprijatniji i najviše prijateljski nastrojen prema svima od samog početka, izgleda da je upravo to mnoge navelo da posumnjaju u njegovu iskrenost. 

- Ramiz je sa svima pokušavao da bude dobar, što je nemoguće, a onda tamo u pabu radio neke druge stvari, to je narod video i kaznio ga. Kažnjen je i morao je da izađe - pričali su zadrugari.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandar Požgaj Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading