TRUDNA ALEKS UPALA U CAREV "LAJV" Rat bivših partnera ESKALIRAO, žestoko mu odbrusila!

Autor:

Zadruga

28.09.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Trudna Aleksandra Nikolić i njen bivši partner Filip Car su večeras žestoko zaratili preko društvenih mreža!

TRUDNA ALEKS UPALA U CAREV "LAJV" Rat bivših partnera ESKALIRAO, žestoko mu odbrusila!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Bivši zadrugar Filip Car večeras je održao "lajv" na društvenoj mreži TikTok, u koji se uključila njegova bivša verenica, trudna Aleksandra Nikolić, koja mu je žestoko odbrusila.

- Dečko, ne s*ri više - napisala je Aleks, dok je Car pričao o njoj.

Foto: TikTok.com

Aleks upala u Carev "lajv"

Nikolićeva je večeras šokirala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, te otkrila da je on bio nasilan prema njoj.

- Dečko se uk*kio zbog fotografija i video-poziva na kojima se samozadovoljava, da mu dotična (Maja) ne pusti u javnost. Ja sada kažem prvi put javno da je bilo nasilja od strane Filipa Cara. Ja mogu na poligraf da odem što se tiče svega! A ti, skote, pošto si već pretio da ćeš kačiti moje slike i snimke, to govori o tebi koliko si jadan i bedan! - poručila je Nikolićeva.

- Da li stvarno neko može da pomisli da bih otišla od njega trudna, da me je gledao kao kap vode na dlanu? Dete neće ići kod ovakvog čoveka, koji je za dva dana spavao šest sati. Razmislite i zašto - dodala je Aleks.

Foto: Instagram.com

Objava Aleks Nikolić

Oglasio se i Car, koji je najavio raskrinkavanje za sutra, kad će Aleks biti gošča u "Eliti".

- E ,to sam čekao zato što sam znao da je to u najavi i da se to sprema i to sam čekao zato večeras, nisam mogao da pričam kad sam došao tamo i sav sam bio van sebe. Sva sreća da imam sve u ovom telefonu, tako da to sam čekao i zato ćemo sudski putem da rešavamo stvari, a to što si ti polupala i što ti vrane popile mozak i što bi htela da budeš žrtva preko mene, što si htela  da napraviš sve što si uradila, sutra će biti sve sa mog telefona pušteno pre nego što bude ta emisija na Pinku,  tako da će imati materijala da neće moći da se priča o nekim stvarima - poručio je vidno besan Filip Car.

- Dotična je bolesna i luda ali transparentno! Neću druge ljude da petljam! Ti večita lažna žrtvo i monstrume me zanimaš i tebe čekam da javno kažeš sve laži koje privatno pričaš ljudima! A sutra će vam biti pre emisije sve plasirano da se razjasne stvari! Nisam više toliko glup pa na vreme snimim i pripremim sve kada nanjušim šta mi se može desiti. Lani sam popušio foru ove godine ne! - napisao je on.

Foto: Instagram/filip_car_capo_ck

Objava Filipa Cara

Aleks je najavila da će ga prijaviti policiji ukoliko joj bude pretio.

- A sada slobodno s*ri o meni i otvori telefon, zabole me uvo. Budem li dobila neke pretnje, pravac policija - zapretila je javno Aleks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading