OVAKO ĆE IZGLEDATI ĆERKA ALEKS I CARA: Nikolićeva će prvu naslednicu odgajati sama, OVO će Caru naterati suze na oči!

Autor:

Zabava

27.09.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako će izgledati naslednica Aleks i Cara!

OVAKO ĆE IZGLEDATI ĆERKA ALEKS I CARA: Nikolićeva će prvu naslednicu odgajati sama, OVO će Caru naterati suze na oči!

Foto: ATAImages

Danas je kao bomba odjeknula vest da je pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić u trećem mesecu trudnoće i da čeka ćerku sa svojim bivšim verenikom Filipom Carem. Njenu sreću prekinula je Maja Marinković, koja je objavila privatne prepiske i razgovore sa Filipom, te navela da je on varao Aleks i da su sve poruke nastale tokom njihove veze.

Republika

Foto: ATA Images

Aleks, Maja i Car

Aleks se oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram i otkrila da je Filip ne zanima, a onda je zapretila fanovima koji je taguju na zajedničkim slikama sa Carem.

Ne tagujte me na objavama gde se nalazi i dotični. I ko god mi napiše reči hvale za njega, ide momentalno na blok! - poručila je Nikolićeva putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Ipak, njihovi fanovi i dalje žele da se njih dvoje pomire i zajedno odgajaju ćerkicu koju će dobiti. Mi smo iskoristili program sa veštačkom inteligencijom, kako bismo vam dočarali kako njihova beba može da izgleda, a u nastavku ovog teksta možete pogledati fotografiju.

Kao što se da primetiti, ćerka bi mogla da nasledni njegove prepoznatljive oči, što bi zasigurno Cara obradovalo, ali i Aleks, koja je uvek isticala da on ima najlepše.

Republika

Foto: DBAI Baby Generator, M.P./ATAImages, M.M./ATAImages

Kako bi mogla da izgleda ćerka Aleks i Cara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading