PRVA DISKVALIFIKACIJA U ELITI: Pink saopštio zvaničnu odluku!

Autor:

Zadruga

12.09.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle nedelju dana odlučila da pobegne!

PRVA DISKVALIFIKACIJA U ELITI: Pink saopštio zvaničnu odluku!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Produkcija televizija Pink saopštila je zvaničnu i važnu odluku, a to je da je Anastasia Okolišan prva diskvalifikovana učesnica rijalitija "Elite". 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anastasia Elita

Ona je svojom odlukom napustila imanje, nakon svega par provedenih dana.

Podsećamo, Anastasia je bila u vezi sa Lukom Masom, tokom koje su za samo par dana imali nekoliko žestokih svađa. Ona je u rijaliti ušla zauzeta i tvrdila je da neće prevariti dečka. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luka Maso i Anastasia

- Svi kažu da ja to pričam, a vidi se. Ja neću da moja mama kući gleda da se ja nerviram ovde. Ispada da se stalno žalim na njega, ali nije. Neću da se moja mama nervira, da me vidi ovakvu. Nije normalno da mi neko kljuca mozak, rekla sam da sam se zaljubila i da mi prija. Ja sam došla do garniture, a on bi se ispred svih okrenuo: "Šta radiš? Praviš paćenika od mene ispred dva miliona ljudi", a on kaže da nije ljubomoran. Meni je Ramiz stvarno jako bitan. Ja ne umem da volim nekog posle četiri dana, ne znam šta očekuje. Meni je stalo, vidi se, ne bih se nervirala - plakala je bivša takmičarka "Zvezda Granda" nakon jedne svađe sa Lukom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading