KAČAVENDIN BRAT IMA SLIKE ANINE INTIMNE REGIJE: Pukla bruka porodice Ćurčić, zadrugarka zbog ovoga KIVNA na SOPSTVENU ĆERKU!

Autor:

Zadruga

12.09.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji burnog života Ane Ćurčić, zadrugarka ne želi da vidi ćerku nakon rijalitija.

KAČAVENDIN BRAT IMA SLIKE ANINE INTIMNE REGIJE: Pukla bruka porodice Ćurčić, zadrugarka zbog ovoga KIVNA na SOPSTVENU ĆERKU!

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda iznela je detalje afere Ane Ćurčić sa njenim bratom i golim slikama koje mu je slala u zatvor, kao i lošem odnosu sa ćerkom Ivom Kovačević.

Na osnovu priče Milene Kačavende, mnogi su stekli utisak da je Ana imala buran se*sualni život, za koji malo ko zna.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

 

Prvo se govorilo o njenoj aferi sa Nikolom Lakićem, a onda su isplivali novi skandalozni detalji:

- Jesam, očekivala sam da ću saznati stvari koje nisam stopostotno pratila, ali ja sad slušam Matoru i razmišljam da li je moguće da me je tako izmanipulisala. Ona je vrhunski manipulator. Ana je poslednji čovek, ja znam pola Beograda, da me neko pita da li imam nekoga da mi završi fudbalera ne bih se setila Ane určić u životu. Što se Zvezdana tičem ja njega poznajem jako dobro. Moje pitanje je do koje mere, jedna digresija, moj muž je čovek kakav jeste, ali ja nikad nisam doživela nasilje već je on od mene i ja nemam problem to da kažem. Ja sam samo u jednom trenutku videla oči svog muža i osvestila se i rekla sebi da je sad kraj i prestala sam i on mi je posle nekoliko dana rekao da je prebacio. Postavljam sebi pitanje do koje mere je onda ona dovodila njega do takvog ludila, ja mog brata pitam što mi nikad nije rekao. Vidi mene ne zanima njen se*sualni život, moj brat odlično izgleda, frajer da se smrzneš. Ubeđivala sam ga da mi da pisma i slike, da izvinete njena intimna regija kod Zvezdana u Cirihu i kod mog brata u zatvoru. Moj brat ne poznaje Zvezdana i njega Zvezdan ne interesuje, ali ja kad sam sa njim sela i razgovarala on mi je rekao da sam us*ala čoveka. Ana se od dana izlaska nije videla sa ćerkom, neće da je vidi očima od dana izlaska. Ja nikoga od vas nisam pljuvala i udeljivala vam andimke, samo sam Zoricu šakom i kapom. Ja od Ane napolju saznajem da je Aleks bila sa Zvezdanom u k*es kombinaciji - rekla je Milena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ahha

12.09.2023 11:39

Njanja i lov u mutnom, da da mi ne razumemo tu sirinu i dubinu osecanja! Isfrustrirana lazljivica!