PLAŠIM SE DA ME ŠKALJARCI NE UBIJU: Stanija zbog afere s oženjenim verenikom pobegla u Ameriku, napravili joj SAČEKUŠU

Autor:

Zadruga

07.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrojevićka ispričala da joj je porodica Anele Ahmić, s čijim mužem je boravila u Crnoj Gori, poslala pripadnike kriminalnog klana da je zastraše, nakon čega je raskinula s Asminom Durdžićem.

PLAŠIM SE DA ME ŠKALJARCI NE UBIJU: Stanija zbog afere s oženjenim verenikom pobegla u Ameriku, napravili joj SAČEKUŠU

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Starleta Stanija Dobrojević, koja se našla u centru skandala kad je učesnica "Elite" Aneli Ahmić u javnost iznela da joj je bivša zadrugarka preotela supruga Asmina Durdžića, s kojim ima dvogodišnje dete, beži u Ameriku jer se plaši da je ne ubiju "škaljarci".

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević zbog pretnji zapalila u Ameriku

Naime, Stanija je za Republiku dala intervju pred gostovanje u emisiji "Amidži šou", u kom je govorila o raskidu s verenikom, te otkrila da su joj u Crnoj Gori pretili pripadnici "škaljarskog klana", koje joj je poslala Anelina porodica.

- Polusvet, polusvet! Obraćam se sad njenoj podršci. Znate šta su mi uradili. Sedela sam sama na bazenu, meni, šumskoj jagodici, poslali "škaljarce". Sram vas bilo, ološi! Sve će da se raskrinka ko je ona! Samo se meni skinite s grbače! Ja imam problem s njim jer sam samo stavila istinu! Osećam se izigrano! Zato sam tražila da me ostave na miru! Samo želim da izađem iz ovoga - javno je poručila Stanija i priznala da odlazi u Ameriku:

- Do pre nekoliko sati sam bila s njim, danas sam raskinula. Rekla sam mu: "Ako me poštuješ i voliš, sad me samo pusti. Idi i miri se s bivšom ili budi s nekom petom, ali meni treba da budem sama." Prošlo mi je kroz glavu da je sve inscenirano. Mene on nije osvojio parama, stvarno se trudio... Ja nisam htela da budem s njim zbog druge vere i jer sam mislila da je bio u fazonu starlete, automobili. On je došao, iznajmio stan preko puta mog i svakog dana smo pili kafu... Tako je krenulo... "Elita", uh... Uh, šta se meni nije izdešavalo. Bila sam na sedmom nebu, pripremala se za venčanje da bi me sve ovo sad sačekalo u Srbiji, ne znam šta me je snašlo... Ja nisam znala da ta žena postoji. Rekao mi je da ima dete sa ženom, da mu se to desilo, ali da je imao druge žene posle nje. On je bio slobodan dečko, uživali smo u Majamiju. Otišli u Crnu Goru, samo je krenuo da mi zvoni telefon, svi mi pisali da sam nekome otela muža. Ludilo u telefonu, udarna vest. Ja ga pitam: "Šta je ovo", on kaže da mu je bivša ušla u "Zadrugu" i tu kreće haos. Ludilo mi je krenulo, imala sam nervni slom u Budvi. Sve sam mu verovala. Ali gledam i šta se izbacuje s druge strane, nisam nikome mogla više da verujem. Gledala sam kroz njega. Zato sam morala da presečem. Ne emotivno, ali sam rekla da je kraj. Sutra idem u Ameriku da dođem sebi!

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević napustila Srbiju da bi se distancirala od svega

Dobrojevićeva se navodno uplašila z život i sada samo želi da se skloni od cele priče.

- Iako je pred medijima hrabra i samo je pomenula sramnu situaciju kada su joj poslali svoje ljude da je zastraše, ona se ipak uplašila i zato napušta ove prostore da bi se distancirala od svega. Ona je najbližima objasnila da mora da bude sama i da dobro razmisli o svemu, a da takođe hoće da bude što dalje jer se plaši da je "škaljarci" ne ubiju - priča izbor blizak starleti.

Asmin mi je zbog vere bio zabranjena ljubav!

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević tvrdi da joj je najveći problem bio što je njen verenik druge vere

Poznata starleta tvrdi da nije znala da je njen verenik oženjen, te da joj je iz drugih razloga on bio zabranjena ljubav.

- Moj najveći problem je bio što je on druge vere. Zna se moja prošlost, šta sam prošla u detinjstvu. Nisam obična Srpkinja. Meni je to bio najveći problem, kako ću reći porodici. Zato je on za mene bio zabranjena ljubav. Krila sam, a sada svi moji čitaju da sam rasturačica braka. Ne znam šta moji misle, nisam pričala s njima - tvrdi Stanija.

Skinula sam prsten, izgubila bebu

Republika

Foto: ATA Images, Instagram

Stanija Dobrojević ne zna šta ju je snašlo zbog skandala sa oženjenim verenikom

Dobrojevićka je progovorila i o gubitku bebe.

- Osećam se katastrofa, želela sam da prekinem to. Ranije su bili skandali, ali izmišljene priče, a ovo je moj život. Nisam nikome rasturila brak, nikoga nisam otela. Taj čovek nije oženjen. Tražila sam papir. Ja sam samo htela istinu. Ne znam u šta da verujem. Ostavila sam ga zbog prepiski i glasovnih. Ja mogu da oprostim sve pre trenutka ulaska u vezu sa mnom, posle toga ne. Skinula sam prsten. Da, istina je da sam izgubila bebu i to me je poremetilo. To sam priželjkivala dugo, da bi se desio preokret. On je sa mnom danas bio kod lekara. Meni je u glavi haos! Ali mogu da kažem da je ta unutra inscenirala, to je namešteno. Sve što je izašlo u medijima, on je kačio na Vocap. Meni je sve ovo dno dna - kaže Stanija.

Anelin brat uhapšen zbog droge

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Uhapšeni Ajlin Ahmić je rođeni brat učesnice "Elite" Aneli Ahmić 

Pored skandala koji je izazvala pojavljivanjem u "Eliti", Aneli Ahmić ima i porodičnih skandala. Naime, njen rođeni brat pao je zbog krijumčarenja velikih količina droge. Kako su mediji svojevremeno pisali, u specijalnoj policijskoj akciji "Rez" bosanskih nadležnih organa, u kojoj je uhapšen Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija, uhapšen je i muž nekadašnje zvezde "Granda" Slađane Mandić, Ajlin Ahmić, odnosno Anelin brat.

Asmin: Aneli je trudna hapšena zbog šverca heroina

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić optužila bivšeg muža da je prevarant, a on izneo u javnost sav njen prljav veš

Nakon raskida sa Stanijom Asmin Durdžić je na Instagramu nastavio da blati bivšu ženu i da se bori za Dobrojevićku. On je već izneo u javnost kako se Aneli drogirala, a sada je objavio na Instagramu i tvrdnje da je trudna hapšena u Minhenu zbog krađe milion evra i šverca heroina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading