TRAŽIO JE DA GA HODŽA LEČI, IMA TIKOVE: Aneli proživela pakao zbog Stanije i Asmina, ćerka joj brisala suze i stalno dozivala oca!

Autor:

Zadruga

06.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić otkrila je nove detalje o Asminovom odlasku u Ameriku zbog Stanije Dobrojević.

TRAŽIO JE DA GA HODŽA LEČI, IMA TIKOVE: Aneli proživela pakao zbog Stanije i Asmina, ćerka joj brisala suze i stalno dozivala oca!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Učesnica rijalitija "Elita", Aneli Ahmić, privukla je na sebe veliku pažnju javnosti kad je otkrila da je verenik Stanije Dobrojević njen suprug, Asmin Durdžić. Od tog momenta ona u Beloj kući iznosi razne stvari o njihovom životu, dok on isto radi, ali preko društvenim mreža. 

Aneli se danas osamila u hotelu sa Markom Đedovićem i otkrila mu nove detalje iz života sa Asminom, kao i kroz šta je sve prolazila nakon što je on otišao kod Stanije u Ameriku. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Đedović

- Pa šta sam trebala, da ćutim o tome? Ona mi otela muža, ostavio mene i ćerku. Čovek je mene ostavio, ali mogu misliti šta o meni izmišlja sada. Ja sam uvek spremna da odem na poligraf, iza svakog pitanja stojim. Nema čime sada da se brani, pa zato i verovatno izmišlja o meni. Ona je mogla da uđe na moj tiktok i da vidi naše snimke. Zadnji klip je objavljen 25.05., mi smo par dana pre toga bili sami na putovanju. Devojčica je tako vezana za njega i za mene, tj. za oboje. Znaš zašto?! Mi smo stvarno 00-24 časa bili zajedno. Nas troje smo živeli u toj kući u Austriji, ja gore nemam nijednu prijateljicu niti prijatelja, bila sam usamljena. Ja sam kuvala, prala veš, čekala da on dođe i sa njom bila... Bio je stvarno pažljiv prema njoj, voleo je, ne mogu da kažem da nije. Svaki put pitam: "Nora, hoćemo ići?", ona kaže: "Mama, tata", stalno nas dvoje. Ja sad idem i plačem, ona uzela maramicu i briše mi suze. Ona uzela telefon i zove tatu: "Tata, mama plače". Znaš kako me je to pogađalo, to se dešavalo kada su oni slike kačili. Kad sam bila sedam dana kod njega, otišla sam u Sarajevo i on se vadi na to da sam ja njega varala i da nije njegovo dete. On to napiše, a posle minut napiše da će mi uzeti dete. Par puta sam dopustila da ga Nora zove, on je tražio da se dete čuje kada bi meni hteo da napakosti. Traži ga, vrišti: "Tata, tata", nema dana da ga ne spomene. Mala ga voli previše, baš je vezana za njega - govorila je Aneli o svom odnosu sa Asminom. 

Je l' ste se venčali u džamiji? - upitao je Đedović.

Hodža je došao kod nas kući. On je stalno tražio da ga hodža leči, ima te neke tikove, oblizuje jezikom i tako dalje...Imao je on svoje lepe strane, meni je bila najbitnija porodica - nastavila je Aneli. 

Detaljnije možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

06.09.2023 19:34

Kakv je ovo izoperisani ološ od žene! Divna jedna porodica - ona, sestra, brat, Asmin - ne zna se ko je gori ološ!!! Koristi dete da se ljudi sažale! A tek kolika je Stanija glupača, to je priča za sebe - bar da je neki lep čovek, nego zadrigli dripac sa prostačkom facom! Strašno!