STANIJA SAMO NIŽE SKANDALE: Posle veridbe sa oženjenim, uhvaćena u avionu sa mužem Aleksandre Subotić!

Autor:

Zabava

06.09.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija usred haosa sa oženjenim verenikom uhvaćena sa Pecom Vijagrom.

STANIJA SAMO NIŽE SKANDALE: Posle veridbe sa oženjenim, uhvaćena u avionu sa mužem Aleksandre Subotić!

Foto: E stock, Instagram.com

Stanija Dobrojević prethodnih dana našla se u epicentru skandala, otkako je aktuelna učesnica rijalitija, Aneli Ahmić, otkrila da je starletin verenik njen suprug, Asmin Durdžić. Stanije je sinoć gostovala u emisiji "Amig Show" gde je otkrila da je na vezu sa Asminom stavila tačku. Kako prenosi Pink.rs ona je danas napustila Srbiju i to zbog odlaska u Kini. Stanije je prvo odletela za Dohu, gde će sledećim letom ići za Kinu, a u čitavoj priči pojavio se Predrag Raspopović, poznatiji kao Peca Vijagra, koji je u vanbračnj zajednici sa Aleksandrom Subotić. 

Stanija i Peca Vijagra viđeni su na istom letu, gde je takođe bio i njegov rođeni brat. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Stanija, Aneli i Asmin

Avion za Dohu prevoznika Qatar Airways, u kom su i Stanija i Peca Vijagra, iz Beograda je poleteo danas u 13:32h, a svi se pitaju šta se krije iza ovog zagonetnog puta.

Povodom ove situacije oglasila se Stanija, i otkrila šta se desilo i otkud ona sa vanbračnim suprugom Aleksandre Subotić, svoje bivše rijaliti koleginice. 

- Ja sam sama trenutno na mom letu, pored mene sede ljudi koje ne poznajem, stranci su. Apsolutno nisam nikog videla na ovom letu poznatog, kažem vam, do mene stranci sede, mogu i da vam slikam - uveravala nas je Stanija, koja nam je potom objasnila zbog čega se uputila u Kinu, samo dan nakon gostovanja u emisiji "Amidži šou".

- Idem u Kinu poslovno, tamo su fabrike gde se radi moja kolekcija. Sve sam stopirala, bila sam dve nedelje u Majamiju, pa Crna Gora i ovde, dve nedelje potpunog haosa - govorila je Stanija za Pink.rs, a onda otkrila i da li je između nje i Asmina došlo do pomirenja posle njenog gostovanja kod Ognjena Amidžića. 

- Ne, nismo se pomirili. Pisao mi je noćas, ali stvarno nije došlo do pomirenja, treba mi sada da budem sama, da saberem misli da očistim od svega - rekla je Stanija

Republika

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Stanija, Aneli i Asmin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading