ZNALA JE DA IMAM ŠEST DEVOJAKA: Stanijin verenik najavio RAT, posle raskida spreman je na sve!

Autor:

Zabava

06.09.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin spreman na sve da vrati Stanijino poverenje.

ZNALA JE DA IMAM ŠEST DEVOJAKA: Stanijin verenik najavio RAT, posle raskida spreman je na sve!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Starleta i bivša zadrugarka, Stanija Dobrojević, prethodnih nekoliko dana nalazi se u epicentru skandala, otkako je nova učesnica "Elite"Aneli Ahmić, u noći otvaranja rijalitija otkrila da je njen suprug, Asmin Durdžić, Stanijin verenik. 

Stanija je sinoć bila gost emisije "Amig Show" gde je otkrila da je sa njim okončala vezu, ali mogućnost za pomirenje nije zatvorila. Dobrojevićeva sad želi da joj Asmin dokaže ljubav, jer kako kaže, pomirenje su joj poljuljale poruke koje je našla da je pisao Aneli, dok su njih dvoje več bili u ljubavnoj vezi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

Asmin je Staniju po svemu sudeći ozbiljno shvatio, pa je već sinoć odlučio da javno dokaže koliko mu je stalo do nje i obrati se svima putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

- Sve što Aneli priča mene ni 2% ne boli, jedina stvar koja me boli jeste to da napadaju Staniju i optužuju da je znala za nju i da je preotela mene to je jedina laž u celoj priči i Stanija to nije zaslužila. Pre Stanije sam imao  šest devojaka za koje je Aneli znala. Staniju koriste samo da bi opstala kao žrtva i svim silama ću se boriti da dokažem istinu vezano za Staniju. Volim te, Stanija i ovo neću dozvoliti da one ili bilo ko iskoriste - napisao je Asmin na svom storiju na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić Instagram

Podsećamo, Stanija je sinoć ispred naših kamera progovorila o iznenadnom potezu da sa Asminom okonča vezu. 

Osećam se katastrofa, želela sam da prekinem to. Ranije su bili skandali, ali izmišljenje priče, a ovo je moj život. Nisam nikome rasturila brak, nikoga nisam otela. Taj čovek nije oženjen. Tražila sam papir. Ja sam samo htela istinu. Šta god da jeste, ja sam htela istinu. Našla sam se u neobranom grožđu, ne znam u šta da verujem. Ostavila sam ga zbog prepiski i glasovnih. Ja mogu da oprostim sve pre trenutka ulaska u vezu sa mnom, posle toga ne. Skinula sam prsten. Da, istina je da sam izgubila bebu, i to me je poremetilo. To sam priželjkivala dugo, da bi se desio preokret. On je sa mnom danas bio kod lekara. Meni je u glavi haos! Ali mogu da kažem da je ta unutra iscenirala, to je namešteno. Sve što je izašlo u medijima, on je kačio na Whatsapp. Meni je sve ovo dno dna! - govorila je Dobrojevićeva za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Lepičin rodjak

07.09.2023 14:20

Šteta, baš simpatičan momak a tek što je pismen!