"BULIĆ BI SVAKOM POMOGAO" Ivana Šašić bez dlake na jeziku nakon Kačavendinog i Đedovićevog ŠOK RAZGOVORA!

Autor:

Zadruga

04.09.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić se oglasila za Republiku nakon razgovora Marka Đedovića i Milene Kačavende o njenom odnosu sa Anom i Acom!

"BULIĆ BI SVAKOM POMOGAO" Ivana Šašić bez dlake na jeziku nakon Kačavendinog i Đedovićevog ŠOK RAZGOVORA!

Foto: ST/Dragan Kadić/ST/Nikola Mutić

Takmičari "Elite" Milena Kačavenda i Marko Đedović danas su poveli ozbiljan razgovor u toaletu, gde su izneli skandalozne optužbe na račun Ane Ćurčić i Ace Bulića, o čemu detaljnije možete pročitati na našem portalu. Tokom ovog razgovora, Marko Đedović je pomenuo i pevačicu i bivšu zadrugarku Ivanu Šašić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kačavenda i Đedović

Marko je više puta istakao kako mu se Ivana žalila na to što je upletena u priču i da ne zna kako da "otkači" Anu, a smatrao je da je slična situacija i kod Bulića.

Stupili smo u kontakt sa Ivanom, koja nam je na početku rekla da nije iznenađena što ju je Marko pomenuo.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Bulić i Ćurčićeva

- Nisam iznenađena, znala sam da će me Marko spominjati. Imao je moju dozvolu. Ostalo me ne zanima, nisam učesnik "Elite". Akteri neka pričaju o svojim životima, zato su tu - rekla je Ivana.

Ivana se osvrnula na svoje prijateljstvo sa Bulićem, koje traje preko 20 godina.

- Javno sam davno rekla da je Aca Bulić moj drug preko 20 godina. Zlo mi je više od provlačenja njegovog imena u lošem kontekstu i iskorišćavanja njega, kao nekoga ko je i ko bi svakom pomogao. Poznato je da je i Marko Đedović moj drug. Naravno da ću stajati iza svog druga i da ću uvek biti prijatelj svojim PRIJATELJIMA. MALO IH IMAM, ALI SU PRAVI - poručila je pevačica za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aca Bulić i Ivana Šašić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
kraki

04.09.2023 21:34

Pa Bulic se sam upleo, nije maloletan da ga neko uplee, a i znao je sa kim ima posla. U svari svi ste isti samo drugo pakovanje

Drug

04.09.2023 22:03

@kraki - Šašić Ivana nekome drug? Ne, nije i nema ona to u sebi. Kao i uvek do sada, Ivana je ispala smeće. U pravu je bio onaj njen bivši muž prošle sezone.

ma da poštena

05.09.2023 11:45

Sve pevaljke su u ovoj ili onoj vezi sa mafijašima... Cicka iz Žitorađu je prva javno to radila... utrla put ostalim sramežljivim pevaljkama...