"USPALJEN JE..." Otkriveni VRELI detalji Božine akcije sa Urošem, Stanić želeo da pređu iz toaleta u krevet?!

Autor:

Zadruga

03.09.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boža Džons na sve načine pokušavao da se opere od afere sa Urošem Stanićem, pa se odao.

"USPALJEN JE..." Otkriveni VRELI detalji Božine akcije sa Urošem, Stanić želeo da pređu iz toaleta u krevet?!

Foto: ST/Dragan Kadić

Javnost bruji o navodnoj aferi između Bože Džonsa i Uroša Stanića, koja je, kako se spekuliše među učesnicima Elite, započela još tokom karantina, a sve se dogodilo u toaletu, kada su mislili da ih niko ne vidi.

Boža Džons, poznat publici iz prethodne sezone Zadruge, nije želeo ni da čuje za ovakve komentare, pa je na sve načine pokušavao da se opere, zbog čega je krenuo da vređa svog cimera:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Boža Džons

 

- Sada sam od novinara čuo priču da sam navodno bio u wc-u sa Urošem, te da sam ga zvao u krevet! Opet kažem, prvi put čujem te priče sada, i to se nije desilo. On se šalio sa mnogim učesnicima i pozivao ih u krevet. Meni od deluje previše uspaljen, zelen, prosviraće kao pištaljka... debil mali... nema nikakvih kvaliteta - rekao je Boža za Pink.rs.

Kako je posle i sam izjavio, Boža je bacio oko na Marijanu Špirić, a mnogi smatraju da mu je ona samo paravan za ono što zapravo radi.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Boža Džons

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading