"POMIRIO SAM SE SA ŠAVIJOM" ŠOK PREOKRET: Osman i Kristina stigli u karantin, pa priznali da li Stefan Karić ulazi u ELITU! (VIDEO)

Autor: A. N. / B. P. M.

Zadruga

01.09.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić priznao da se čuo sa Natašom Šavijom i da je došlo do preokreta!

Osman Karić, otac bivšeg zadarugara Stefana Karića, stigao je u karantin za buduće takmičare "Elite" sa svojom suprugom Kristinom. Osman je pre nekoliko dana otkrio da je odbio ponudu televizije Pink i da ne ulazi u "Elitu", pa je mnoge iznenadilo to što se pojavio na Novom Beogradu.

Kako je za Republiku otkrio, stigao je da podrži Luku Masu, budućeg takmičara.

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

Luka, Kristina i Osman

- Došao sam kao podrška Luki, Masa mu je nadimak. Dobar dečko, evo ovo vreme koje je proveo kod nas, super momak, vaspitan, imaće šta da pokaže. Čast mi je što me je Pink pozvao, razgovaraću sa suprugom, jednostavno, ne bismo da kvarimo intimu svoju neku. Bolje nam je da budemo kod kuće i da pratimo, ja više volim da se bavim rijalitijem u spoljnom svetu. Nadam se da će me pozvati za "Amneziju", vodio bih rado tu emisiju. Videćemo za Stefana, ja se nadam, to morate i njega da pitate - rekao je Osman.

Osman je dodao da bi voleo da Stefan uđe u "Zadrugu", 

- Voleo bih da uđe i da se pokaže u najboljem svetlu. To što se desilo, što će sud da reši, ko je kriv i to. Ali voleo bih da uđe i da se pokaže u najboljem svetlu - dodao je Karić za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel

Stefan i Nataša

Osman je rekao i da je u okej odnosima sa Natašom Šavijom.

- Ne želim da pomisle ljudi da hoću nešto da promenim, ali ona mi je poslala poruku, ja sam odgovorio, posle smo se čuli. Znate koliko mi je teško, ja zbog Stefana živim. Sve što je u lošem kontekstu za njega mene boli - poručio je Osman.

Kako je Osman otkrio, Stefan je sada zaljubljen.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

01.09.2023 21:41

Posle elitne porodice Kulic stize takodje eltina porodica Karic