"ANA ME JE TOLIKO DAVILA, VRAT MI JE POPLAVEO": Šok ispovest Osmana Karića pred ulazak u "Elitu"

Autor:

Zadruga

25.08.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob bivše zadrugarke i budućeg učesnika "Elite" se nastavlja!

"ANA ME JE TOLIKO DAVILA, VRAT MI JE POPLAVEO": Šok ispovest Osmana Karića pred ulazak u "Elitu"

Foto: ATA Images, TV Pink

Osman Karić i njegova Kristina dobili su od televizije Pink ponudu koja se ne odbija. Oni bi mogli da se pojave kao učesnici "Elite", a Osman je otkrio kolika je cifra dovoljna za njegov ulazak.

- Kad se radi o ulasku u rijaliti, cifra mi je već ponuđena. Mogu reći da bi se mnogi stari, a i novi zadrugari začudili koliko je visoka. Objasniću slikovito, ako su oni dobijali nadmorsku visinu Avale, Tare i Zlatibora, Kristija i ja smo dobili nadmorsku visinu Jahorine. E, sad sami prosudite kolika je to suma - započeo je Osman za "Svet", pa otkrio da li će ulazak poremetiti njegov odnos sa Kristinom:

Republika

Foto: instagram.com

Osman i Kristina

- Što se tiče straha od ulaska i narušavanje našeg braka, verujte mi da smo mi u životu preživeli takve cunamije i oluje, da bi nam rijaliti bio melem na ranu. Naš brak je toliko jakd, da nas samo smrt može rastaviti. I to na neko vreme - istakao je Karić.

Osman je otkrio kako njegov sin Stefan reaguje na ovo.

- Stefan se jednostavno ne meša, skoro pa je ravnodušan. Ali ipak mislim da nije za to da uđemo, nego što jeste - rekao je Karić.

Otkrio je i sa kim ne bi voleo da deli prostor, kao i kako reaguje na to što će njegova bivša snaja Ivana Šopić voditi emisije.

Republika

Foto: instagram.com/steffan_kariic

Stefan Karić

- Kada bih ušao u Elitu, niko bi ne bi smetao. Ja sam druželjubiv čovek i svima bih pružio šansu za druženje. Nisam neko ko može da mrzi, iako ljudi možda misle da je tako zbog mojih izjava i kritika koje upućujem nekim rijaliti igračima. Jednostavno, ja samo otkrivam njihove namere i uvek sam korak ispred. Volim ljude i poštjem ih sve dok me neko ne ugrozi, a onda od anđela dobiju đavola. Dajem srce, ali srce i uzimam. Naravno da bi mi bila čast da Ivana bude za crnim stolom kao voditeljka. Ja protiv te devojke, a predivne voditeljke, nemam ništa loše da kažem. Samo reči hvale. Ako možete da nađete moje prvo pojavljivanje na televiziji Pink u "Zadruzi 3", kada sam kao otac zastupao u Stefana, tada sam već kada niko nije sanjao, rekao Dušici Jakovljević da će Ivana biti voditeljka na Pinku. Dušica samo što nije rekla, a možda je pomislila: "Daj, čoveče, ne bulazni". Ipak sam buio u pravo, kao i mnogo puta pre.

Osman je, između ostalog progovorio i o Ani Ćurčić. Ona ga je optužila da je iskao audio-snimak njihovog razgovora.

- Ane se sećam, ali nešto kao kroz maglu, videli smo se u jednom kafiću, bilo je to lepo veče i druženje. Ništa ja nisam sekao u skorije vreme, sem drveta breze u svom dvorištu. Ja sam samo skratio razgovor, toliko me je davila u njemu, da mi je vrat poplaveo. Pa njen cilj samo ona zna, a da sad tuži čoveka, tj. Zvezdana, koga i dalje voli, samo iz osvete, to meni nije realno - ispričao je Karić za gorepomenuti list.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nea

25.08.2023 12:27

Ma, nije vrijedan komentara ovaj kepec!!!

Slavica

25.08.2023 14:50

Ovaj covek misli da je neko i nesto, a on je drogeras i nula od coveka