"OSMAN JE ISEKAO SNIMAK, PRETIO MI JE ZBOG ŠAVIJE": Ana Ćurčić razvezla jezik o Karićevoj ZLOUPOTREBI, ovo će vas sve ŠOKIRATI!

Autor:

Zadruga

20.08.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić progovorila o aferi sa snimkom koji je objavio Osman Karić!

"OSMAN JE ISEKAO SNIMAK, PRETIO MI JE ZBOG ŠAVIJE": Ana Ćurčić razvezla jezik o Karićevoj ZLOUPOTREBI, ovo će vas sve ŠOKIRATI!

Foto: ATA Images, TV Pink

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić uključila se vanredno na Instagram lajv, te je tom prilikom progovorila o potezu Osmana Karića, koji je objavio snimak razgovora sa njom. Ana ističe da je Osman dosta toga iskontrolisao, te da je isekao vrlo ključne trenutke, a potom i otkrila kako je uopšte došlo do komunikacije sa Karićima. 

Foto: ATA Imges

Ana Ćurčić, Stefan Karić, Osman Karić, Nataša Šavija

 

Ana je istakla da se sa Karićima upoznala preko Osmanove supruge, Kristine Tine Karić, te da nije ni sumnjala da će se njene reči zloupotrebiti. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić

 

- Takođe ću vam reći da sam se sa gospodinom, odnosno suprugom čula, sticajem okolnosti, jer je moja prijateljica iz detinjstva je Osmanova drugarica, tako sam i došla do Tine. Da bi se na kraju ispostavilo na kraju da je Tinina drugarica neko ko je mene, Tina je tada rekla sve najlepše o meni, i da sam lepa, čak i to da se poznajemo, jer se za svoju maturu veliku dolazila u salon, kod njene kume. Nisam mislila da će to neko zloupotrebiti, vidim da je snimak isečen, ne čuje se šta Osman priča, ja se ne bavim time da snimam tuđe razgovore. On je pretio snimkom, kada sam ja podržala Natašu Šaviju, svako ko ulazi u Zadrugu, treba da se informiše - pričala je Ana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

20.08.2023 21:37

Opet kumina kuma, drugaricina drugarica, koga sve nije pozivala Ana