ŠAVIJA ULAZI U ELITU?! Obračun sa Karićima zakazan za septembar!

Autor:

Zadruga

23.08.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija ulazi u sedmu sezonu popularnog rijalitija!

ŠAVIJA ULAZI U ELITU?! Obračun sa Karićima zakazan za septembar!

Foto: Republika, Shutterstock, pink.rs, ST/Nemanja Pančić, Instagram/Nataša Šavija

Kako je Republika prva pisala, Osman Karić i njegova supruga Kristina potvrdili su da ulaze u "Zadrugu 7 - Elita", nakon što je Stefanov otac objavio snimak iz zgrade televizije Pink na Dedinju. 

Kako "Star" saznaje, u "Elitu" će ući i brutalno pretučena starleta Nataša Šavija, koja je za nasilje optužila Stefana Karića. Ona planira da se suoči sa Stefanovim ocem pred kamerama, nakon prozivki na društvenim mrežama.

Republika

Foto: republika, shutterstock, instagram.com

Kristina i Osman

- Nataša čim je čula da ulazi Osman rešila je da joj je to idealna prilika da se suoči sa njim oči u oči i to pred celim svetom. Iako suđenje sa Stefanom još traje ona želi da sa njegovim ocem raščisti sve jer je on javno ismejava - govori izvor blizak Šaviji za "Star", pa dodaje:

- Rekla je da hoće da uđe samo kako bi ispričala sve i postavila nekoliko pitanja Osmanu. Nataša tvrdi da će ceo svet da sazna kakva je porodica Karić i koje su njihove tajne koje će da šokiraju - kaže izvor blizak Šaviji, koju čeka dug oporavak.

Republika

Foto: TikTok.com

Nataša Šavija

Televizija Pink je juče i zvanično saopštila da "Zadruga 7 - Elita" počinje sa emitovanjem 3. septembra, sa početkom u 21h. Za sada su zvanično objavili imena četiri učesnika, a to su: Milena Kačavenda, bivši zadrugari Marko Đedović i Mensur Ajdarpašić, kao i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i politički analitičar. Sinoć je u emisiji "Narod pita" Miljana Kulić otkrila da je potpisala ugovor za "Elitu", a kako je saopštila, u takmičenje ulazi i njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading