"VARAĆU KRISTINU U ELITI": Osman Karić postigao dogovor sa čelnicima Pinka, suprugu vodi do POBEDE!

Autor:

Zadruga

19.08.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac bivšeg zadrugara Stefana Karića potvrdio da je dogovorio ulazak u rijaliti "Elita"!

"VARAĆU KRISTINU U ELITI": Osman Karić postigao dogovor sa čelnicima Pinka, suprugu vodi do POBEDE!

Foto: instagram.com

Kako je Republika prva pisala, Osman Karić i njegova supruga Kristina ulaze u "Elitu", sedmu sezonu rijalitija "Zadruga". Karić je ovo potvrdio, tako što je podelio našu vest, a potom dopisao sledeće reči:

- Dogovor je pao, na ludi kamen ja sam stao. Ja ću da je varam, neku drugu ću da smaram. Ona žrtva, a ja rijaliti faca, ne daj Bože da me stigne, biću mala maca - napisao je Osman.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, on se usnimio sa svojom suprugom Kristinom u zgradi televizije Pink na Dedinju, te najavio ulazak. Prvo je potkačio svoje "hejtere", a potom objavio snimke ispred jedne od kancelarija na televiziji Pink.

Kupiću danas jednog psa Pita, ja sam sam po sebi "Elita", u mene je tvrda k*ta. A to vas hejteri najviše zanima, stanite u red, jer zovu me Pit Bred - započeo je Osman, pa nastavio:

Mi smo elita, a ovi što kažu da preko njih hoćemo u "Elitu", oni su upravo preko nas i ušli u rijaliti. Molili su - napisao je Osman, te usnimio kako sedi u zgradi Pinka i pokazuje svoj skupoceni sat.

Dva, dva, nula, ovo je Pinkova kula. Ovo je šok soba, ovde su bili i Luna i Sloba, bila i Kija, što jezikom palaca kao zmija. Bili su likovi mnogi, a vama hejteri, za vas su to samo pusti snovi - poručio je Stefanov otac putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Rijaliti "Elita" uskoro počinje, a kasting se polako privodi kraju. Juče i danas su se za buduće takmičare održali sistematski pregledi u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, a više o tome možete pročitati na našem portalu. Neki od takmičara su već izazvali veliku pažnju svojim izjavama, te obećali buran početak sedme sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading