OBELODANJEN TELEFONSKI RAZGOVOR ANE ĆURČIĆ I OSMANA KARIĆA: Ona ga pitala za novac, pa otkrila šta "pakuje" Zvezdanu!

Autor:

Zadruga

19.08.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić sve priznala u razgovoru sa Osmanom Karićem, on odlučio da progovori!

OBELODANJEN TELEFONSKI RAZGOVOR ANE ĆURČIĆ I OSMANA KARIĆA: Ona ga pitala za novac, pa otkrila šta "pakuje" Zvezdanu!

Foto: ATA Images, TV Pink

Osman Karić, otac Stefana Karića, odlučio je da se umeša u zadrugarska dešavanja, pa je javno potkačio Anu Ćurčić, sa kojom se čuo pre njenog ulaska u Zadrugu 6.

Naime, ona ga je pozvala i ispitivala ga o eventualnom ulasku u rijaliti, a zatim se osvrnula na novac, odnosno honorar, koji bi mogla da traži od produkcije. 

Osman se dugo premišljao, pa ipak rešio da obelodani taj razgovor, koji je vrlo brzo osvanuo na njegovom Instagram profilu:

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Osman Karić

 

- Dugo sam razmišljao pa sam došao do zaključka da kažem i raskrinkam "krimi džimi" ženu poput Ane Ćurčić. Jednu od žena koje koriste situaciju i porede se sa ženama, majkama, koje su zaista zlostavljane od strane svojih partnera. Niko ne zna da smo se ja i Ana videli u par navrata i čuli preko telefona pre njenog ulaska u Zadrugu u šta ću vas uveriti kada razgovor na sledećem storiju preslušate. Stop lažnim žrtvama! - poručio je Osman Karić.

- O kojoj mi cifri sada pričamo? Ja te pitam ovako, drugarski, ne da bih ja sad nešto rekla... Slušaj, ja ne mogu da uđem tamo, a da ga ne use*em, razumeš? - govorila je Ana Osmanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Povere je

19.08.2023 11:24

I opet Osman, čovek od poverenja i istine? Zašto je do sada ćutao a nije pričao dok je bilo aktuelno i dok je čitao nešto šta on misli da su stihovi ( a bio je prostakluk i sirovina za mnoge ljude a bilo je to i zrno slasti nesretne i neostvarene), trebao je tad sve izneti u javnost kad je već loš čovek a ne na radiu pitati zadrugare ono šta smo i mi sami videli i prepričano do tada barem već 3 puta. Zašto Os an baš sada pokreće temu nasilja na ženama? Baš čudno, ha!? Zašto baš Ana Ćurčić nakon toliko meseci a pogotovo štaAna neće biti ničija tema za mesec dana?

Sasa

19.08.2023 11:58

@Povere je - Ista gamad

Sa

19.08.2023 13:21

Loš potez Osmana Karića, opet je podbacio kao čovek, kao džentlmen ( kao i u izjavama i vređanju Šopić, Kija, Jovana ). Ako si gospodin ,onda si to isto i kad završiš druženje sa nekom osobom a ne da si samo "gospodin po potrebi". Da je ovo objavi mesecima pre nesretnog događaja Stefanovog sa devojkom,(a znao je i snimao razgovor očitobi tadap sa nekom namerom ), možda bi neko od ovih normalnijih i razmilio o svemu kad je Ana ušla. Zašto baš sada Osman izlazi sa ovim razgovorom i pričom jer, Ana je već dav o ptrošena i sto puta ponovljena priča, nebitna i nezanimljiva. Ovim je Osman i odmogao sinu, navi će mu na "pleća" mnogo žena koje su trpele ili još trpe nasilje, neke od tih žena su izgubile ili gube život zbog prijava nasilnika i ljudi koji štite i brane nasilje. Da, mnogo loš potez Osmane a mnogi od nas koji te sada osuđujemo za ovaj tvoj postupak već mesecima više verujemo u izjavu tvog sina koji je optužen za jedno takvo nedrlo, pokušavsmo da ga "opravdamo" i čekamo odluku suda da Stefan nije počinio zlo za koje je optužen. A ne poznajemo ni tebe ni Stefana, ne zna o ni Natašu. Ovo je samo ono ljudski i sa razumom. Zašto je tebi potrebno sve ovo Osmane, šta je tebi loše uradila Ana Ćurčić?