ACA BULIĆ U PROVODU SA PLAVUŠOM I CRNKOM: Dečko Ane Ćurčić u društvu lepih žena! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.08.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika vam donosi fotografiju Ace Bulića u provodu sa lepim ženama!

ACA BULIĆ U PROVODU SA PLAVUŠOM I CRNKOM: Dečko Ane Ćurčić u društvu lepih žena! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Bulić

Pevačica i bivša zadrugarka Ivana Šašić se trenutno nalazi u Beogradu, a sinoć je izašla u provod sa svojom prijateljicom i biznismenom Acom Bulićem, dečkom Ane Čurčić, drugoplasirane takmičarke "Zadruge 6".

Oni su uživali u večeri u jednom poznatom prestoničkom restoranu, a Republika je došla u posed jedne fotografije ovog intimnog druženja.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aca Bulić i Ivana Šašić

Ivana Šašić i Aca su dugi niz godina prijatelji, što je pevačica otkrila u emisiji "Pitam za druga", tokom jednog od uključenja, gde je govorila o svom bivšem suprugu Bojanu Simiću.

- U mnogo situacija nisam mogla da verujem šta slušam, šta izgovara. Kada je pričao Ani o njegovoj navodnoj vezi sa Ivanom Šopić, tada je pričao da je Aca Bulić njegov dobar drug. To je velika laž. Aca Bulić je moj drug, a on Acu nikada u životu nije video. To je rekao da bi se ušlihtao Ani, izmislio da je dobar prijatelj sa Acom, što apsolutno nije tačno. Mnogo toga sam demantovala dokazima crno na belo, da bi narod shvatio da ima psihološki problem, bolest. On ima faze kada sedi u nekom društvu i sluša nečije priče, pa kad sedi u drugom društvu, prethodnu priču okreće, priča u prvom licu i priča kao anegdotu iz njegovog života, što je bolest - pričala je Ivana Šašić tokom video-poziva sa voditeljkama Anom Radulović i Anastasijom Buđić u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: Red tv printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sasa

28.08.2023 17:04

Njanhava ce reci...ja sam ih slikala🤣🤣🤣🤣