INTIMNE FOTKE ACE BULIĆA I ANE ĆURČIĆ: U ponoć mu priredila iznenađenje za rođendan, a POKLON će vas ODUŠEVITI!

Autor:

Zadruga

16.08.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić napravila iznenađenje Aci Bulić u ponoć!

INTIMNE FOTKE ACE BULIĆA I ANE ĆURČIĆ: U ponoć mu priredila iznenađenje za rođendan, a POKLON će vas ODUŠEVITI!

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić tokom jučerašnjeg dana proslavila je rođendan Ace Bulića, a tom prilikom priredila je svom izabraniku iznenađenje, koje je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić Narod pita

 

U kućnoj atmosferi, Ana i Aca su sa najbližim prijateljima proslavila i obeležili njegov rođendan, a u ponoć mu je stiglo i iznenađenje od Ćurčićeve. Ona mu je napravila buket sa suhomesnatim proizvodima, a u ukrasnom papiru na kom je bio zaštitni znak superheroja Supermena. 

Poznato je da je Ana nazvala Acu njenim Supermenom, jer ju je nekoliko puta do sada spasio kada je trpela toruturu bivšeg partnera Zvezdana Slavnića

- Prosto desilo se sve što se desilo pre mnogo vremena. Mislim da je sudbina i da je to tako trebalo da bude. Rešila sam se ružnih stvari i ružnih i pokvarenih ljudi koji mi ne žele dobro, prizvala sam dobre i prave ljude u svoj život. Pravi su ostali i to je to. Mogu da kažem da sam sada srećna žena.

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

- Nisam se umešala ni u kakvu vanbračnu zajednicu. To je Acin privatni život. Ono što sam pričala, pričala sam kako mi je Aca rekao. Niti sam ljubavnica, niti sam gutalica, šta god drugi pišu, neka pišu. Njima na čast, ja svoj obraz imam - rekla je Ćurčićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nena

16.08.2023 14:32

Misliš glda si jako bitna. FUJJ.. FUJJ