POBEGLE NAKON KARAMBOLA! Isplivale fotografije, Anita i Matora pred "Elitu" našle SKLONIŠTE!

Autor:

Zadruga

26.08.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora i Anita odlučile da se sklone nakon karambola!

POBEGLE NAKON KARAMBOLA! Isplivale fotografije, Anita i Matora pred "Elitu" našle SKLONIŠTE!

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović juče su se pojavile u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, gde se održavao sistematski pregled za buduće takmičare rijaliti programa "Elita". Njih dve su za Republiku otkrile da zbog ljubomore Matora neće smeti da komunicira sa drugim devojkama, pa čak ni oko osnovnih stvari i potrepština. 

Republika

Foto: M.M./ATAImages

 

Odmah nakon lekarskog pregleda Anita i Matora odlučile su da sebi priušte odmor pred ulazak u novo rijaliti takičenje i opuste se na jednoj vikendici. 

Na društvenoj mreži Instagram njih dve su pokazale kako uživaju u luksuznom ambijentu, a u prostranom dvorištu nalazio se i veliki bazen. Matora je još jednom pokazala da je prava domaćica, pa se pobrinula da svojim prijateljima priredi ozbiljnu gozbu i pokaže kako se snalazi na roštilju. 

Sa Anitom i Matorom i je bio i mali Aleksej, Anitin sin iz prvog braka, koji se više ne odvaja od njih dve. Njih dve su po svemu sudeći ovu kuću iznajmile kako bi se spremile za ulazak u rijaliti i proslavile sa najbližima ulazak u novu sezonu. 

Podsećamo, Matora je je juče pred sistematski pregled priznala da je bila na konsultacijama povodom veštačke oplodnje, a da će odmah nakon izlaska iz "Elite" sa Anitom potražiti veći stan, zbog zajedničkog života sa Aleksejem, ali i planu da prošire porodicu. 

- Preselićemo se u veći. Ja u "Zadrugu" ne ulazim trudna, ali je to sigurno plan. Ne šalim se sa tim stvarima, kao što se nisam šalila za svadbu. Juče smo imale razgovor da vidimo gde ćemo i kako će to biti, za oplodnju. Planiramo veći stan, Anita da raducka. ali kad izađemo, ne ulazimo sigurno zajedno da uđemo razdvojene. Mi smo u braku - zaključila je Matora za Republiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading