"KAČAVENDA IZVRĆE ISTINU, NE BIH ALEKSANDRI BILA KUMA" Sanja i Marko raskrinkali Milenu pred ulazak u Elitu, pa obelodanili VELIKU ISTINU o Zvezdanu i Ani Ćurčić!

Autor:

Zadruga

26.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić i Marko Stefanović progovorili za Republiku o najkontroverznijem ljubavnom trouglu!

"KAČAVENDA IZVRĆE ISTINU, NE BIH ALEKSANDRI BILA KUMA" Sanja i Marko raskrinkali Milenu pred ulazak u Elitu, pa obelodanili VELIKU ISTINU o Zvezdanu i Ani Ćurčić!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukić

 

 

Ljubavni par Sanja Grujić i Marko Stefanović pred kamerama Republike prokomentarisali su i najaktuelnije rijaliti teme, ali i otkrili da li ih možetemo očekivati u ,,Eliti". Odmah na početku su istakli da postoji mogućnost da uđu u rijaliti, ali da ne veruju da će se to desiti ove sezone.

- U Elitu nećemo, nažalost ući, jer nisam se psihički još oporavio od prošle sezone, imam u planu da otvorim teretanu, da se posvetim drugim stvarima, ali ne znači da nećemo u budućnosti ući - rekao je Marko za Republiku, na šta se Sanja nadovezala:

Foto: Republika TV

Sanja Grujić

 

- Ja nisam raspoložena za ulazak u Zadrugu. Jednostavno, Marko i ja ćemo pokušati da iskoristimo našu šansu prepoznatljivosti, da krenemo sa poslom, da se pronalazimo u tome. Ja sam zamolila Instagram stranice da me ne objavljuju u anketama, jer moja porodica ima problem, ja sam i prošle godine ušla bez da sam ih obavestila. Moja majka pomisli odmah da je to stvarno.

Da li biste bili kumovi na venčanju Aleksandre Nikolić i Filipa Cara?

- Kome da budem kum? Nikad u životu! Zna se iz kog razloga, a i nisam bio blizak sa njima - rekao je Marko za Republiku.

Foto: Republika TV

Marko Stefanović

 

- Ne bih bila kuma na njihovoj svadbi, ali sam bila gost, samo što je tad Car ženio Dalilu, a Aleksandru Dejan.

Kako sam se čine novi učesnici ,,Elite"?

- Moj favorit je Milena Kačavenda, simpatična čak i kad malo izvrće istinu. Kao pojava mi je super, verenik joj je poginuo pre dve nedelje, pa posle kaže da nije imala partnera dve godine, mislim da će biti zanimljivo, ako je ne proguta prostor - ističe Sanja za Republiku. 

Foto: Republika TV

Marko Stefanović i Sanja Grujić

 

Međutim, to nije sve, Sanja i Marko su progovorili i o Ani Ćurčić, kao i Zvezdanu Slavniću, te otkrili ceo pakleni plan koji su sproveli u delo sa Anđelom Đuričić. Šta su nam otkrili o tom ljubavnom paklenom trouglu pogledajte u video snimku koji se nalazi na početku teksta. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading