BOMBA PRED ELITU! Miljana otkačila Bebicu i Zolu, uhvatili smo je na DELU - priznala SVE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otvorila dušu za Republiku pred ulazak u "Elitu"!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić je sinoć gostovala u emisiji "Narod pita", gde je na samom početku otkrila da je potpisala ugovor za ulazak u "Elitu". Tada je priznala da je čula i da njen bivšši partner Nenad Macanović Bebica ulazi u ovaj projekat, a pre emisije dala je intervju za naš portal. Kako nam je otkrila, Kulićeva se skockala za sastanak u jednom poznatom restoranu, ali nije želela da prizna sa kim ide.

- Ja radim na sebi, jedem čorbice, hranim se zdravo, ne jedem posle 18 časova, ali sad ću da idem do restorana da jedem, treba izdržati emisiju - rekla je Miljana.

- Sa kim se nalaziš? Sa Darkom Lazićem? - upitali smo Miljanu.

- Sa prijateljem. Ne sa Darkom - odgovorila je ona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Kulićevu smo upitali i da li će pokušati da smuva svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, koji je sa njom gostovao u emisiji, kao i da li je spremna za suočavanje.

- Ja sam uvek spremna. Zola me ne zanima, apsolutno se ne vraćam starim ljubavima. Da su valjali, ne bi bili bivši. Uostalom, ne želim više da pričam, sve želim da pokažem na delu. Bitna su dela, a ne reči. Pustite da vidite moja dela - odgovorila je ona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miljana i Zola

Miljana nam je priznala i da li će se osvetiti Bebici, kao i da li je spremna za novu ljubav.

- Apsolutno ne, Bog će mu vratiti. Svakome po zasluzi. Bolelo me je tri dana, a sada me boli ova moja savršena zadnjica. Želim da uživam u samoći, da budem stara Miksi, da se vratim na staro. Ova poslednja tri emotivna odnosa... Najlepše što mi se dogodilo je Željko, da mogu vreme da vratim unazad, ponovo bih sa Ivanom, da bih dobila prekrasnog anđela, a ova dvojica čist promašaj. Nisam izgubila veru u ljubav, ljubav je lepa dok se čeka. Kad se najmanje budem nadala, doći će onaj pravi. Konačno sam slobodna posle deset godina pakla. Promenila sam se iz korena otkako je otišao "Skraćeni" i ne želim da se hvalim, želim da radim na tome da budem ćerka, najbolja mama - istakla je ona.

Republika

Foto: ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Bebica i Marija Kulić

Pre nego što je otišla na sastanak, Miljana nam je priznala i da li će tužiti Macanovića.

- Sa Nenadovom decom nemam kontakt, ne želim da pričam. Što želim Željku, želim i njegovoj deci. Tužbama se bavi moja mama. Mama je podržavala tu vezu, iako je videla da je kao čiča, da me mrači, ali je htela da prevaziđem Zolu. Ali svakoj sreći presudi neko treći - zaključila je ona.

Miljanu smo uhvatili ispred gorepomenutog restorana kako ulazi u jedan luksuzni automobil, a ovo možete videti u nastavku ovog teksta, dok je ceo intervju sa njom na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ford

23.08.2023 14:09

Meni je zao miljane bolesna je marija je za sve kriva