DISKVALIFIKOVANI TAKMIČAR STIŽE NA PINK: Zbog njega je došlo do INCIDENTA sa voditeljkom, biće BURNO na Dedinju!

Autor:

Zadruga

19.08.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko će večeras biti gost u emisiji "Narod pita"!

DISKVALIFIKOVANI TAKMIČAR STIŽE NA PINK: Zbog njega je došlo do INCIDENTA sa voditeljkom, biće BURNO na Dedinju!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Televizija Pink je izdala zvanično saopštenje i otkrila da će bivši zadrugar Miki Đuričić biti gost u večerašnjoj emisiji "Narod pita". Miki je učestvovao u više sezona rijalitija "Zadruga", a iz šeste sezone je diskvalifikovan nakon što je samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima pred kraj 2022. godine.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Miki Đuričić

Mnogo se spekulisalo o tome zbog čega je Miki odlučio da pobegne sa imanja, a glavna teorija je bila da više nije mogao da podnese Zvezdana Slavnića, koji tad samo što nije prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić.

Miki se pre nekoliko noći uključio u ovu emisiju i izazvao haos. Naime, tada je gošća bila Ćurčićeva, koju je Đuričić suočio sa mnogobrojnim kontradiktornostima. Ana je tada pobesnela i polila voditeljku Anu Radulović sokom, pa demonstrativno napustila emisiju.

Radulovićeva će i večeras voditi ovu emisiju, pa ostaje da ispratimo šta će sve Miki ispričati i da li će doći do novog haosa. Kao i njegovi nekadašnji cimeri, on će večeras odgovarati na pitanja publike koja će se uključivati uživo u program, ali i komentarisati sve aktuelne zadrugarske teme.

Mikijevo gostovanje će zasigurno pokrenuti i spekulacije da će se on naći i u rijalitiju "Elita", koji bi uskoro trebalo da počne. Podsetimo, kasting je još uvek u toko, a juče i danas su održani sistematski pregledi za buduće takmičare, u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ime

19.08.2023 19:38

Znsči, eto i njega u Zadruzi (Eliti) , ne ume čovek drugačije da zaradi novac. Proboraviće par meseci (prespavati zbog "bolesti" ) i onda "beg" kao l do sada.

Stojan Jovic

20.08.2023 12:45

Lazete ga ali lazete! Ana Curcic nije polila sokom tkz voditeljku nego je samo prosula sok po podu! Voditeljka je pokazala totalnu animaciju prema Ani!