PUKLA BRUKA ACE BULIĆA UŽIVO NA PINKU: Ana Ćurčić skrivala istinu o njemu, od ovoga neće moći da se "opere!"

Autor:

Zadruga

18.08.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić i Aca Bulić raskrinkani su u sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita!"

PUKLA BRUKA ACE BULIĆA UŽIVO NA PINKU: Ana Ćurčić skrivala istinu o njemu, od ovoga neće moći da se "opere!"

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Sinoćnja emisija "Zadruga - Narod pita" bila je poprilično uzbudljiva, a skandalozno ponašanje Ane Ćurčić komentarisalo se i sinoć, iako ona nije bila gošča.

Naime, gledateljka se uključila, pa iskomentarisala njeno polivanje Ane Radulović, a onda se osvrnula na njenu vezu sa Acom Bulićem, zbog koje je dobila najgore moguće epitete, slične onima koje je ona dodelila Anđeli Đuričić, dok je bila u vezi sa Zvezdanom Slavnićem:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/Printscreen

Ana Ćurčić i Ana Radulović

 

- Moram Anu iskomentarisali. Njeno sramno ponašanje prema Ani Radulović. Njeno ponašanje je katastrofa od kad je u vezi sa Acom Bulićem, sad je ona gutalica, švalerka, ima čovek ženu od koje ne planira da se razvede. Javljala sam se i na Redu za Anđelu i rekla da nema gore osobe na svetu, ali za Anu je mala maca. Niko ne sme da kaže svoje pravo mišljenje o Aci Buliću, on je daleko od gospodina - govorila je gledateljka.

- Ovo je pravo lice Ane Ćurčić. Koliko god se Zvezdan kockao, i Ana je. Ja na ruci imam istetovirano slovo mog sina i dvoje unučadi, znam šta znače tri slova kao tetovaža. Nije to simbol porodice, nego ljubavi. Odvratna mi je postala - rekla je gledateljka.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

18.08.2023 12:54

Ajde zaveži babo ; ti ćeš da komentarišeš Anu Ćurčić, neka i tvoji dožive to što si rekla , ti ćeš da ocenjuješ - verovatno su ti deca i unučići kao Anđela, pa te boli Anina sreća ! UVLAČIŠ SE VODITELJIMA, DA TE NE ISKLJUČE, da čuju komšije kako pričaš na televiziji, ali pričaš gluposti. Ti iznosiš mišljenje ; bolje da ideš da okopavaš kukuruz da ima od tebe koristi, nisi bre na nivou da komentarišeš osobu koja je mučila muku, a ti nisi...babo...Svi smeju da imaju njih "stošesnaest" al Ana nesme nikoga da ima i ne priznajete njenu muku, budale ! Glupačooo....