PUKLA BRUKA UŽIVO NA PINKU: Taki plaćao Majinu najbolju drugaricu, obelodanjena i tačna cifra?!

Autor:

Zadruga

18.08.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obelodanjen cenovnik bivše zadrugarke uživo u programu!

PUKLA BRUKA UŽIVO NA PINKU: Taki plaćao Majinu najbolju drugaricu, obelodanjena i tačna cifra?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković, Maja Marinković

Slađa Lazić i Marko Janjušević Janjuš gostovali su u sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita", kada se putem telefonskog poziva uključila Miljana Kulić, koja se momentalno obratila Slađi, s obzirom da je Lazićeva najpre bila sa jednim Miljaninim bivši, Lazarom Čolićem Zolom, a sada i sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Republika

Foto: ATA Imges

Slađa Lazić i Nenad Macanović Bebica

 

- Pitanje za Slađu bindu, pošto u prethodnoj sezoni nisi dala svoju va*inu, držala si do sebe, bila si totalno nezanimljiva, moja uteha u prolazu meni nije ništa značila, ja tebi ne pretim. Pas koji laje ne ujeda, nikada nikome nisma pretila. Ti ćuti dok ja pričam. Da li ćeš u Eliti sačuvati svoju nevinost ili? - počela je Miljana odmah.

- Moje ime je blindirano, nema potrebe tebi da odgovorim. Ti meni ne možeš da kažeš da ja ćutim. Ti si meni potpuno nieniteresantna - rekla je Slađa.

- Ti si Zoli samo još jedna u nizu. I Maju je sramota tebe. Koliko te je platio Taki? Svi znaju da opštiš za novac. Taki je galantan čovek, ti zbog Zadruge vrediš 50 evra - nastavila je Kulićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading