DOKAZANI PREVARANT! Car slagao da je dobio PONUDU da bude voditelj - otišao da OCINKARI Dalilu i Dejana!

Autor:

Zadruga

17.08.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preokret za preokretom, isplivala istina o ponudu koju je Filip Car dobio!

DOKAZANI PREVARANT! Car slagao da je dobio PONUDU da bude voditelj - otišao da OCINKARI Dalilu i Dejana!

Foto: ST/Nikola Mutić

Filip Car

Bivši zadrugar Filip Car je sinoć tokom uključenja uživo na društvenoj mreži TikTok priznao da je odbio ponudu da postane voditelj. Kako je naveo, ispunjeni su mu svi uslovi, ali on je odlučio da se povuče iz javnog života.

- Što se tiče njihovih poslova, mogu da se vrate na poslove. Zahvalan što su se stvorili uslovi da ja dođem na taj posao, ali neću da prihvatim ponudu. Trenutno želim da se bavim sobom, imam vas, TikTok, ovde ću raditi emisiju. Imam stvari koje su mi prioritet, tako da neću da se bavim nijednim javnim poslom dosta dugo - rekao je Filip.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car

Međutim, stiglo je zvanično saopštenje u kojem se navodi da Filip nikada i nije dobio ponudu za poziciju voditelja, već da su se samo vodili neformalni razgovori.

- Filip Car nikada nije zvanično dobio ponudu da bude voditelj. Bili su nerformalni razgovori, pokazana je želja za saradnjom, koja nema veze sa voditeljskim poslom, jer ne želimo više da zapošljavamo bivše rijaliti učesnike. Razgovor je bio u smeru rijalitija i TV "sapunice" koju radimo po priči Dejana Dragojevića, Dalile i Filipa, za koju se završava scenario. Filipu se zahvaljujemo zato što je otkrio detalje za scenariste da lakše mogu da sklope priču oko te TV sapunice - navodi se, između ostalog u saopštenju, pa dodaje:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

 

- Sa Filipom ćemo ostati u korektnim odnosima i zahvaljujemo se na jedinom intervjuu koji je dao otkad je izašao iz rijalitija voditeljki Anđeli Đuričić. Tako da, umesto rijalitija, očekuje vas jedna TV sapunica sa rijaliti momentima! - stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading