JEZIVO! Car PROGANJA Dalilu, ona VAPI da joj pomognu, UGROŽENA joj je SIGURNOST! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.08.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević prestala je da ćuti, kada su u pitanju proganjanja bivšeg dečka Filipa Cara!

JEZIVO! Car PROGANJA Dalilu, ona VAPI da joj pomognu, UGROŽENA joj je SIGURNOST! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Prošle noći bivša zadrugarka Dalila Dragojević igrala je na TikToku meč za novac, a tom prilikom njen protivnik je primetio da se uključio i njen bivši dečko Filip Car

Naime, na jednoj Instagram stranici pojavio se snimak, na kom se vidi da Dalila igra meč protiv nepoznatog momka, kada se u jednom trenutku na njenom licu jasno videla izbezumljenost, a onda je protiv povikao ime njenog bivšeg dečka Filipa Cara. 

 

 

Komentari su se nizali, te postoje teorije da je Car poslao Dalili novac na lajvu, kako bi pobedila, što ju je verovatno i izbezumilo. Onda je postala sve besnija, te je progovorila i jasno imenovala Cara, da je namerno ušao u njen lajv, kako bi joj uništio mogućnost da pobedi, što ju je samo razljutilo, te mu vrlo burno odreagovala:

 

 

- Ljudi ulaze da skidaju meni pobede, druže završio si sa mnom priču, zašto ulaziš u moje lajvove. Pričam o Filipu! Šta o kome pričam? Skida mi pobede - povikala je Dalila. 

Ovo se sigurno neće svideti njegovoj verenici Aleksandri Nikolić, te nam ostaje da vidimo kako će ona reagovati na sve ove kadrove kada bude videla. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Glumica u pokušaju

16.08.2023 12:03

Jadna.Jedva je dočekala.

Nensi

16.08.2023 17:39

Filip je jedan folirant.