OTKRIVENA ISTINA O OTKAZU DALILE DRAGOJEVIĆ: Anđela Đuričić razvezla jezik, UNIŠTILA je ISTINOM!

Autor:

Zadruga

15.08.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević slagala naciju!

OTKRIVENA ISTINA O OTKAZU DALILE DRAGOJEVIĆ: Anđela Đuričić razvezla jezik, UNIŠTILA je ISTINOM!

Foto: ATA Imges

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević neko vreme radila je kao voditeljka, a kako se prvobitno pisalo, ona je dala otkaz.

Kasnije je Anđela Đuričić otkrila da Dalila nije dala otkaz, već ga je dobila, a sada su isplivali svi detalji raskida ugovora.

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram

- Ja koliko znam, Dalila nije dala, nego je dobila otkaz, ali ja ne komentarišem to, jer nije moja stvar - rekla je Dalila na poslednjem TikTok.

- Nije istina da je Dalila samovoljno dala otkaz, to su gluposti. Ona je u stvari dobila otkaz i to iz više razloga - rekao je dobro upućen izvor, koji je otkrio šta se zapravo dogodilo.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, TikTok.com logo

Dalila Dragojević TikTok

 

- Ona se već duže vreme ponašala bahato, što se njenom direktoru nije sviđalo. Dobila je nekoliko opomena zbog načina na koji komunicira sa kolegama, ali ona nije marila i nastavila je da se ponaša kao zvezda - objasnio je sagovornik, pa ispričao šta je bilo presudno.

- Svima je zabranjeno da igraju takozvane Tiktok mečeve, što je Dalilu razbesnelo. Nije želela da ugasi nalog, jer je ona u stanju da po 20 sati snima lajvove i da ljudima uzima novac na osnovu toga što je samo gledaju - zaključio je izvor za Alo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jana

15.08.2023 23:10

Ma jasta ona se pozdravila sa Hypom kad su je pozvali u Elitu,a pozvali su je tad kad je potpisala ugovor a ugovor je potpisala kad se vratila prvi put s mora ,a tad je i dala naslutiti kad je kupila tendenciozno rosa neke bezveze papuce i rekla jednom pink uvijek pink,ko je tad to cuo,jasno je bilo sve,a to je bilo prije izjave da vise ne radi na Hype tv ,a ovaj debeli moze sad izmisljati razne verzije

Biba

15.08.2023 23:29

Ovoj bosanskoj kalasturi treba dati nogu u njenu pljosnatu guzicu i oterati van granica Srbije,mars tamo odakle si doslavtj u Supak