NOVI DOKAZI AFERE ANĐELE I FRANA: Isplivalo sve crno na belo! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

27.07.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama oko bivših zadrugara ne prestaje!

NOVI DOKAZI AFERE ANĐELE I FRANA: Isplivalo sve crno na belo! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Afera "Džoker" ne prestaje da drma "Zadrugu", iako se šesta sezona već uveliko završila. Naime, nakon što se u medijima rasplamsao rat između Anđele Đuričić Frana Pujasa, bivši rijaliti učesnik je obelodanio njihove prepiske i otkrio da je bio intiman sa ozloglašenom Crnogorkom, a sada je isplivao još jedan dokaz da su bili zajedno.

Kako je Pujas podsetio na društvenoj mreži Instagram, njega i Đuričićevu su paparaci uhvatili u šetnji našom prestonicom prošlog leta, odmah nakon pete sezone "Zadruge", kada se sumnjalo da su bivši cimeri u tajnoj vezi.

Republika

Foto: instagram.com/nfra666

Anđela Đuričić i Fran Pujas

- Pošto se i dalje ku*čite, ovo ste zaboravili? Hoćemo da krenemo da tražimo, ima još njenih članaka sa raznim momcima (smeh)... Helga, samo me zanima da li i dalje nosiš moj duks kad se svađaš sa dečkom - napisao je Fran i direktno se obratio frizerki iz Đenovića.

Podsćenja radi, nakon što je javno priznao da je bio u šemi sa Anđelom Đuričić, Fran Pujas je objavio i njihove prepiske, te otkrio da ga je bivša zadrugarka proganjala da se vide nakon što ju je odbio.

Nakon što je od*ebana, znamo svi progoniteljku koja se javljala mojim prijateljima i htela da je smuvaju sa mnom - naveo je Fran nedavno u okviru svoje objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: instagram.com/nfra666

Anđela Đuričić i Fran Pujas prepsike

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tea

27.07.2023 20:05

sMRADULJA NIKAKO DA SE OTKAČI bEOGRADA. IDI U DJENOVIĆE I OBUČAVAJ NEISKUSNE DEVOJKE O SVOJIM "UMEĆIMA"

Melanija

30.07.2023 20:43

@Tea - A, odakle si ti?