BEBICA POZIVA NA LINČ MARIJE KULIĆ: Okuplja ljude protiv nje, Miljana u strahu za svoju majku!

Autor:

Zadruga

10.08.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica odlučio da uništi Miljanu i Mariju Kulić!

BEBICA POZIVA NA LINČ MARIJE KULIĆ: Okuplja ljude protiv nje, Miljana u strahu za svoju majku!

Foto: TV Pink, ATA Images

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

U sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" došlo je do neviđene drame između Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, a kako Miljana nije mogla da izađe na kraj sa ocem svog deteta, u sve se uključila Marija, koja je Ivana najstrašnije izvređala, a potom mu uputila brojne kletve, koje su zgrozile javnost.

Voditeljka ju je opomenula, a na ove reči nije ostao imun ni Nenad Macanović Bebica, koji je javno stao na Ivanovu stranu, pa iskritikovao Mariju i poručio joj da je najveće zlo ikada:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić, Marija Kulić i Ivan Marinković

- J*bem ti oca mrtvog. J*bem ti dete nenapravljeno - poručila je Marija Ivanu.

Bebica se, zatim, oglasio putem svog Instagram profila, gde je ukratko prepričao ovu situaciju, a onda postavio anketu, kako bi ljudi glasali i dodelili Mariju titulu "zla":

- Da li je moguće da se neko predstavlja kao presvet i pošten, čestit, a onda bude u stanju da ocu deteta svoje ćerke izgovori onakve kletve. Ima li većeg zla i sujetnije žene od gospođe Versaće? - glasio je stori.

Republika

Foto: instagram.com/nenad_macanovic

Nenad Macanović Bebica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

10.08.2023 20:15

Bravo Bebica ! Gadi olos!!

Nada

11.08.2023 03:14

Gledateljka Andjelka ,sa toliko entuzijazma,simpatija,odusevljenja prati zadrugu i jedva ceka pocetak naredne i nista me ne bi to iznenadilo ali kada je rekla da je prosvetni radnik onda me je rastuzilo,sokiralo,zaprepastilo.....Prosvetni radnice,SRAM TE BILO !!! Posle Ribnikara,Mladenovca,Backe Palanke,tebi je mesto na ulici na protestu protiv nasilja,a ne da pratis nasilje na tv-u. SRAM TE BILO!!! I da, pozdravio te Zeks i tebe i sve koji glasaju, salju SMS-ove " Naravno da sam profiter koji gradi svoj profit na vašoj retardiranosti, da niste glupi ko kurac ja nikad ne bih beležio rekordne profite“.🤮🤮🤮