ŠOK PREOKRET! Noinoj cimerki ZABRANJENO da uđe u "Elitu", hitno se oglasila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.08.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Marija Pavlović otkrila zbog čega ne ulazi u "Zadrugu 7"

ŠOK PREOKRET! Noinoj cimerki ZABRANJENO da uđe u "Elitu", hitno se oglasila! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, Ilustracija

Ana Marija Pavlović, cimerka svirepo ubijene Noe Milivojev, nedavno je bila na pregovorima o ulasku u "Zadrugu 7 - Elita" sa čelnicima Pinka u zgradi na Dedinju. Iako je najavljivala svoj ulazak, danas je putem storija na društvenoj mreži Instagram saopštila svojim fanovima da ipak ne ulazi u ovaj projekat.

- Ljudi, ne ulazim u "Zadrugu" da znate. Zamolila bih sve novinare i medije da ne kače ništa - napisala je ona.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Ana Marije je potom okačila privatne prepiske sa jednom od fan stranica, te otkrila da joj dečko ne dozvoljava da uđe u ovaj projekat, a admini stranice su je molili da raskine i da uđe u "Elitu".

Republika

Foto: Instagram.com

 

Inače, nakon pregovora sa čelnicima Pinka, Marija je dala izjavu za Republiku, a tada nam je otkrila kako će se ponašati u sedmoj sezoni popularnog rijalitija.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Desio se prvi moj sastanak sa produkcijom "Zadruge", tako da je moj ulazak siguran. Nadamo se tome, biće sve okej. Ništa se još nisam dogovorila, ali postaviću uslove preko poruka. Ušla bih za nedeljno, možda, šta znam... 1.500 evra - rekla je tada Marija, pa otkrila:

Hvala svima na podršci, uspeh, ima svega. Ne plašim se "Zadruge", sve sam rekla tamo, ne plašim se. Ne dam na sebe i to je to. Dosta sam živčana, opasna psihički - istakla je ona.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

- Imam za sad partnera, raskinuću, pa ću se opet pomiriti, da mu pokažem da mogu svašta. S*ksi su muškarci, ne volim mršave, volim krupnije, kao Filip Car, tako nešto. Mogla bih da budem sa njim, ali pre bih sa Dejanom Dragojevićem, on je baš s*ksi. Imala bih s*ks pred kamerama, ničega se ne stidim, videćete sami. Ničega se ne plašim, kad bih se plašila, gde bih ja bila - dodala je ona za Republiku tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

04.08.2023 07:10

Boze sacuvaj…

Lepotica

05.08.2023 18:43

Ima posesivnog dečka očigledno