NOINA CIMERKA JAVNO MUVA CARA: Više se ne krije, rešila da ga SMUVA pred ulazak u "ELITU", evo šta mu PIŠE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.07.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cimerka svirepo ubijene Noe Milivojev bacila oko na Filipa Cara

NOINA CIMERKA JAVNO MUVA CARA: Više se ne krije, rešila da ga SMUVA pred ulazak u "ELITU", evo šta mu PIŠE! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Bivši zadrugar Filip Car se i dalje nalazi u Francuskoj, gde je ostao nakon što su Aleksandra Nikolić i on zakasnili na let nazad. On redovno drži "lajvove" na društvenoj mreži TikTok, a sinoć mu se tokom jednog javno obratila buduća zadrugarka Ana Marija Pavlović, cimerka pokojne Noe Milivojev.

Naime, dok je Car držao "lajv", ona je počela da mu ostavlja komentare.

- Ljubavi - napisala mu je kratko Marija.

Republika

Foto: Instagram.com

Noia cimerka muva Cara

Ana Marija je nedavno išla na Pink, gde je obavila razgovore sa produkcijom "Zadruge", a nakon izlaska je dala intervju za Republiku, gde je priznala da joj se dopadaju Car i Dejan Dragojević.

Imam za sad partnera, raskinuću, pa ću se opet pomiriti, da mu pokažem da mogu svašta. S*ksi su muškarci, ne volim mršave, volim krupnije, kao Filip Car, tako nešto. Mogla bih da budem sa njim, ali pre bih sa Dejanom Dragojevićem, on je baš s*ksi. Imala bih s*ks pred kamerama, ničega se ne stidim, videćete sami. Ničega se ne plašim, kad bih se plašila, gde bih ja bila - izjavila je ona tada za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Ilustracija

Ana Marija Pavlović

Tačan datum početka "Zadruge 7 - Elita" se još uvek ne zna, ali su čelnici Pinka otkrili da nova sezona popularnog rijalitija počinje uskoro. Kasting je uveliko u toku, a zvučna imena se još uvek kriju od javnosti. Radovi se privode kraju i uskoro će sve biti spremno za početak ovog projekta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
IF Petlja

30.07.2023 10:33

Mislim da ova nema sanse pored Bujke. Bujka ga cvrsto drzi, pa kad ga zakoraci, eto i zakasne na avion. Kod Dejana jos teze. Tu bi morala najpre da stavi maramu na glavu i redovno posecuje dzamiju, sto ne bi bas bilo prihvatljivo.

Osman

30.07.2023 11:03

Ma kakva bre Ana i Marija Ne treba mi ni njena prepiska Bujka mi je sada najmilija Preznojim se kad me ona stiska

Tamara ana

30.07.2023 13:50

Boze mili kako je ova ruzna. Grdoba.